Hlavní obsah

Jak okořenit vztah v předvánočním čase

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V předvánočním čase vládne ze všech stran jen stres. Ženy touží utvořit pohodu doma, kde bude nejen krásně naklizeno, ale také vyzdobeno a ovoněno vánočním cukrovím. Jenže k tomu všemu ještě dohání nákup dárků a pracovní povinnosti. Vánoční pohoda je tak ta tam a tím trpí ze všeho nejvíce partneři.

Foto: Profimedia.cz

Společné zážitky a pohyb jdou ruku v ruce s hormony štěstí a lásky.

Článek

Většina mužů by se tak raději vzdala dárků, ale i cukroví, jen kdyby si mohli předvánoční i vánoční čas užít v klidu a v pohodě. Ženy by si tak měly uvědomit, že největší dar, který svým partnerům mohou dát je jejich vlastní přítomnost, a když k tomu budou ještě usměvavé, milé a v klidu, dá to za tisíc jiných dárků.

Třešinky na dortu, které vztah ještě víc zdokonalí

Rande s horkou čokoládou - přitulit se doma pod jednou dekou a dopřát si spolu lahodnou horkou čokoládu zpříjemní a doslova okoření každičký vztah. Dobrá nálada, ale i horká čokoláda působí velmi afrodiziakálně a večer tak nabere úplně jiné grády.

Večeře pro dva - Světlo svíčky, romantické prostředí, výborné jídlo i pití je ten nejlepší lék, jak zapomenout na všechny starosti z předvánočního shonu vyplývající. A je jedno zda spolu vyrazíte do restaurace, nebo uvaříte jídlo s láskou doma. Ze všeho nejdůležitější je, abyste si vše opravu užívali a nevnímali to jako povinnost.

Zábavné zimní sporty - sněhu letos moc není, ale to neznamená, že neexistují jiné možnosti, jak se v zimním čase spolu aktivně pobavit. Při společném bruslení, procházení, ale i například sledováním hokejového zápasu na stadionu apod. se mohou partneři výborně odreagovat a nabýt novou energií. Společné zážitky a pohyb pak jdou ruku v ruce s hormony štěstí a lásky.

Reklama

Související témata:

Související články

Nevhodný vánoční dárek může zničit vztah

Nedílnou součástí předvánočního období je shánění dárků pro naše blízké. Byť jejich předávání není tím nejpodstatnějším, není dobré výběr „odfláknout”. Může se...

Výběr článků

Načítám