Hlavní obsah

Ind uříznul hašteřivé manželce jazyk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DILLÍ

Indická policie zatkla čtyřicetiletého Enadula Mullicka, který po jedné z četných hádek odříznul své o deset let mladší manželce Halimě jazyk. Kromě toho, že mu vadily neustálé rozepře, svou choť podezíral, že mu byla nevěrná.

Foto: Martin Tlustý

Pop tým Markéty Wagnerové - Lipšové po roce jistě opět znovu upoutá svým precizním nastudováním světových vokálních megahitů.

Článek

Mullick pracoval deset let v armádě, v současnosti vlastní na východě Indie obchod se smíšeným zbožím.

"Během vyšetřování přiznal, že jazyk ženě odříznul. Obhajoval se tím, že jeho manželka měla nemanželský poměr," odcitoval deník Telehraph policistu Parveena Kumara.

Nosil domů málo peněz

Muž na policii dále vypověděl, že se s manželkou často hádal, protože mu vyčítala, že vydělává příliš málo na to, aby finančně zabezpečil ji i jejich děti, osmiletou dceru a pětiletého syna.

Mullick dodal, že nikdy neměl klid na duši. Halima ho prý neustále otravovala bezvýznamnými záležitostmi. Mullicková se nyní nachází v nemocnici, její zdravotní stav je kritický.

Reklama

Související témata:

Související články

Chce rozvod kvůli hádkám ženy s matkou

Obyvatel východní Číny podal u soudu žádost o rozvod, protože se jeho choť neustále hádá s matkou. Ve středu o tom informoval čínský tisk.

Při hádce nakousnul své manželce ucho

Němečtí manželé, kteří spolu již půl roku nežijí, se chtěli udobřit. Nevyšlo jim to. Veškeré úsilí zmařil muž, který své bývalé milé prokousnul ucho....

Při hádce zaútočil na milenku aligátorem

Obyvatel Floridy se na svou přítelkyni, s níž se zrovna hádal, vrhnul s aligátorem dlouhým asi jeden metr. Žena přivolané policii uvedla, že se jí nejprve...

Výběr článků

Načítám