Hlavní obsah

Ideální pozadí prozradí matematický vzorec

Novinky, Korzo/Plus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Nejen každý muž, ale i mnohé ženy vědí, že nejkrásnějším zadečkem na světě se pyšní pětatřicetiletá australská zpěvačka Kylie Minogue. Přesvědčení, k němuž dospěli na základě vlastního pozorování, potvrdil nyní i profesor Peter Manning z univerzity v Lancashire, který sestavil matematickou formulku, která uvádí do správného poměru ideální ženské proporce.

Článek

Jeho PPI ( Perfekt Po-Index, čili index perfektních hýždí) je skoro tak prostý jako zápis Einsteinovy teorie relativity.

Poměr mezi obvodem pasu (OP) a obvodem boků (OB), tedy OP:OB, by se měl rovnat 0,7. A Kylie tento výpočet naplňuje skoro bezezbytku. Dosahuje totiž indexu 0,702.

Úspěšné celbrity

Na druhé místo se podle britského vědce řadí brazilská topmodelka Gisele Bündchenová s 0,708, která tak pouze potvrzuje vytříbený vkus svého věčného snoubence Leonarda DiCapria.

Bronzová příčka zbyla na Katie Priceovou, jejíž PPI v hodnotě 0,68 došlo vysokého hodnocení u četných mediálních celebrit. Prostému smrtelníkovi nezbývá nic jiného než tiše závidět.

Anketa

Máte podle vzorce ideální pozadí?
ANO
73,1 %
NE
26,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 167 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám