Hlavní obsah

I německý nevěstinec sbírá peníze na Asii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Událost, která na konci loňského roku postihla jihovýchod Asie, pohnula city i jedné majitelky vykřičeného domu v německém Dortmundu. Rozhodla se proto, že část peněz, které vybere od klientů, pošle do Asie obětem řadění vln tsunami.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 4.11.2017 Příprava bourání tramvajové části mostu Mládeže.

Článek

"Každý den nemáte možnost udělat dobrý skutek tím, že si zajdete do bordelu," řekla Mercedes Müllerová, která vlastní noční podnik Happy FKK Club.

Klienti za vstup běžně platí 39 eur (asi 1200 Kč). Právě z této částky Müllerová věnuje pět eur.

Nadšení klienti i kněžky lásky

"To, co se tam stalo, je tak strašné. A já jsem chtěla nějak pomoci," vysvětlila majitelka. Na její nápad prý s nadšením reagovali nejen hosté, ale i samotné prostitutky. Zatím takto vybrala asi 1300 eur (zhruba 40 000 korun).

"Máme stejné právo vybrat peníze jako každý jiný podnik. I my máme srdce. Doufám, že to bude příklad i pro ostatní," prohlásila k dobročinné sbírce bordelmamá Müllerová.

Reklama

Související články

Nevěstinec v USA nabízí vojákům sex zdarma

Majitel jednoho z největších severoamerických nevěstinců přišel s lákavou nabídkou. Kanadským vojákům, kteří se vrátili z mírové mise v Afghánistánu, nabízí...

Výběr článků

Načítám