Hlavní obsah

Dobří tanečníci jsou dobří v posteli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Nejnovější průzkum ukázal, že muži, kteří vědí, jak se pohybovat na tanečním parketu, přesně vědí, jak se pohybovat v ložnici. Podle většiny ze dvou tisíc účastnic ankety, kterou uspořádala britská společnost Phones 4U, se podle chování muže při tanci dá odhadnout, jaký bude pod peřinou.

Foto: Petr Štrympl

Točílas v Činoherním studiu 2011

Článek

Jak píše zpravodajský server Ananova, více než 80 % dotázaných žen tvrdí, že je mezi tancem a sexem jasná spojitost. Respondentky jsou přesvědčené, že skvělý tanečník bude v ložnici rozhodně ovládat spousty báječných "kousků". Více než polovina účastnic ankety navíc přiznala, že si vyhlídnutého muže vždy radši na parketu ozkouší, než si ho pozvou domů.

Sexuální expertka Flic Everettová analyzovala výsledky průzkumu a došla k závěru, že "staří paprikové", kteří po parketu jenom bloumají, nebudou v posteli nijak vášniví. Velké štěstí prý zájemkyně neudělají ani s lehce se exhibujícími tanečníky, kteří okázale předtančují třeba na pódiu. Ti se podle ní budou při sexuálním styku více starat o to, jak při tom sami působí, než aby se snažili uspokojit partnerku tak, aby se jí to líbilo.

Muži, kteří jsou na diskotékách nesmělí, jsou podle 62 % dotázaných stejně nesmělí i v ložnici. "Vyhýbejte se těm tanečníkům, kteří se na parketu pohupují ze strany na stranu nudným, neinspirativním a naprosto netvůrčím způsobem. Budou totiž úplně stejně nenápadití i v posteli," řekla Everettová.

O moc lépe v hodnocení nedopadli ani profesionální tanečníci. Ti jsou podle Flic Everettové perfekcionisti posedlí dokonalostí. Expertka se obává, že přesně takoví budou i v posteli a od své partnerky nebudou vyžadovat nic menšího než dokonalost.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám