Hlavní obsah

Divák chtěl svléknout herečku na jevišti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

UHERSKÉ HRADIŠTĚ

Rozvášněný návštěvník Slováckého divadla v Uherském Hradišti, který se přišel podívat na poslední reprízu komedie Zase jsem se umýval zbytečně, vyvedl z míry herečku Jitku Joskovou. Začal ji totiž přímo na jevišti svlékat.

Foto: Táňa Pokorná
Článek

Během scény, při které Josková předvádí striptýz, jeden z diváků neudržel své choutky na uzdě a k herečce se přidal. Pětatřicetiletý muž z první řady si Joskovou k sobě prudce přitáhnul a začal jí náruživě pomáhat z kostýmu.

"Když mě k sobě tisknul tak, až jsem nemohla dýchat, a pokoušel se ve svlékání pokračovat, věděla jsem, že nejde ani tak o hru, jako o mladíkovu osobní náruživost," vyprávěla herečka.

Diváci se bavili a incident zpočátku považovali za součást představení, teprve po chvíli pochopili, že se jedná o nedorozumění. Muž totiž ke svlékání přidal i násilnosti a v nevychovaném počínání ho zarazil teprve Joskové kolega Jiří Hejcman, který musel herečku vytrhnout divákovi z náručí.

Hra dospěla ke zdárnému konci, po jejím skončení ale muž pronásledoval herečku až do šatny. Tentokrát však se zcela jiným záměrem. Joskovou totiž přišel slušně požádat o autogram. "Beru to jako omluvu za drobné extempore během představení," řekla herečka.

Související témata:

Výběr článků

Načítám