Hlavní obsah

Den otevřených dveří v nevěstinci přilákal davy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DORTMUND

Přes 200 zvědavců, kteří se rozhodli využít neobvyklé příležitosti nahlédnout do světa lehkých děv, se v neděli večer tísnilo před vstupem do jednoho veřejného domu v německém Dortmundu. Ten se totiž kuriózně rozhodl uspořádat den otevřených dveří ve prospěch charitativní organizace pomáhající ženám na ulici, píše agentura AFP.

Foto: Zdeňka Kalová
Článek

"Návštěvnost předčila naše očekávání," řekla Jutta Geisslerová-Hehlkeová, ředitelka dobročinné organizace Půlnoční mise, která pracuje s prostitutkami.

Návštěvníci neváhali utratit za vstup 40 eur (asi 1200 korun), dodala. Veřejný dům sice není v neděli v provozu, ale majitelka tentokrát udělala výjimku. Účastníci akce se mohli například zúčastnit tomboly či zhlédnout plátna se sadomasochistickými výjevy. Kdo se ale těšil na nahotinky, byl zklamaný: dívky se pro tuto příležitost vzdaly svých sexy oblečků.

Mezi návštěvníky nechyběly ani ženy. Organizátoři se ale agentuře AFP svěřili, že na žádost některých hostů pocházejících z místního politického prostředí měli fotografové zakázaný vstup.

Reklama

Výběr článků

Načítám