Hlavní obsah

Co ženám kazí image aneb Jak odradit případné nápadníky

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každá žena se chce líbit, být obletovaná a obdivovaná, ale už málokterá ví, jak toho dosáhnout. Cest je mnoho. Jednou z nich je vyvarovat se toho, co se mužům na ženách nelíbí. Všechny chyby v image jsou založené na tom, že si vzájemně málo nasloucháme. Některé můžeme vypozorovat samy, na jiné poukáže okolí.

Foto: Profimedia.cz

Mužskou touhu a představivost lze vzbudit i decentnějším outfitem.

Článek

Příliš sexy

Muži jsou ješitní a rádi se svou partnerkou chlubí. Nicméně přílišná přitažlivost ženy v nich probouzí kromě žádostivosti také žárlivost. "Laciná odhalenost a přehnaně vřelé chování mohou muže odradit právě proto, že se budou bát o případnou budoucnost vztahu," vysvětluje odbornice na vztahy Martina Horáková z Leyter.com.

Ženské přednosti lze ukázat i jinak než ultrakrátkou minisukní v kombinaci s velkým výstřihem. Mužskou touhu a představivost lze vzbudit i decentnějším outfitem.

Příliš alternativní

Není nic špatného na tom, když žena změní způsob života - zaměří se na vegetariánství, makrobiotiku či jiný alternativní styl stravování, používá přírodní kosmetiku, nosí batikované sukně, ale i zde by mělo platit pravidlo: všeho s mírou.

Neupravená žena v rozevlátých sukních, mastných vlasech a s neoholeným podpažím neoslní nikoho, kdo oceňuje životní podmínky dnešní doby. Samozřejmě se najdou muži stejného zaměření, ale vzhledem k tomu, že jich je menšina, je obezřetnost na místě.

Příliš křehký kvítek

Každý muž rád sobě i svému okolí dokazuje, že je silák a hrdina. To mu velmi dobře umožňuje žena, chová-li se jako křehká květinka, kterou je nutné ochraňovat. Bohužel i z původně rozkošné sedmikrásky se velmi snadno stane zákeřná popínavá a škrtící liána. „Starat se o zdravě sebevědomou ženu je pro muže mnohem příjemnější než podstupovat každodenní hysterickou tragikomedii,“ vysvětluje Martina Horáková. Stejně jako přirozená ženská něžnost je potřebná i notná dávka sebevědomí a hlavně sebeúcty.

Nepřirozenost

Neumíte chodit na vysokých podpatcích, a přesto si je neodpustíte? Pak vězte, že do dámy máte hodně daleko. Ve skutečnosti můžete působit dost trapně. Stejně tak když si budete kdykoliv hrát na něco či na někoho, kdo ve skutečnosti nejste.

Nejdůležitější je, abyste měla radost sama ze sebe, cítila se pohodlně a přirozeně. Pokud už po něčem toužíte, pak na sobě zapracujte. Pokud vylepšíte to, co vám vadí, přijmete změnu za svou, pak žádná přetvářka a neupřímnost už nebudou třeba. „Muži oceňují přirozenost. Žena, která se v jejich přítomnosti nepřetvařuje, jim dodává pocit jistoty,“ dodává odbornice.

Reklama

Související témata:

Související články

Většina žen o své kráse pochybuje

Všeobecně ženy mají se svým sebevědomím problém a nedokážou docenit svou krásu a nechat vyniknout své přednosti. Alespoň to vyplývá z rozsáhlého celosvětového...

Výběr článků

Načítám