Hlavní obsah

Cizinci ani sportovci se k řeckým prostitutkám nehrnou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ATÉNY

Ačkoliv je nyní řecká metropole Atény plná cizinců, jejich jediným zájmem zůstává zřejmě sport. Místní prostitutky si stěžují, že ani taková událost jako olympiáda jim klienty nepřinesla a ony musí spoléhat na své "staré" zákazníky.

Foto: Jan Kaše

Výstava ve Smetanových sadech

Článek

Mezi zákazníky jsou především Řekové. "Myslím, že cizinci jsou dostatečně zaměstnaní olympiádou a na sex nemají čas. Nenavštívil mě ani žádný ze sportovců, bojím se, že by mě asi zničil," vysvětlila odbarvená blondýnka Ellie, která je prezidentkou řecké unie prostitutek a její pravé jméno je Dimitra Kanelopulová.

S nedostatkem zájmu sportovců a návštěvníků se svěřila před branami svého veřejného domu, kam si šla vykouřit cigaretu. Myšlenka, že by spolu se svými kolegyněmi mohla pracovat přímo v olympijské vesnici, ji zaujala. "No, nebylo by to pěkné? Udělali bychom z olympijské vesnice olympijský bordel," smála se nad neuskutečnitelným nápadem.

Ellie je na svou profesi prodejné ženy hrdá a proti mužům rozhodně nic nemá. "Náš život by bez nich byl strašně nudný, nejsem žádná feministka. A svou práci miluji, jsem na ni hrdá," zdůraznila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám