Hlavní obsah

Čínská moderátorka se bude u zpráv svlékat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HONG KONG

Diváci televizních novin v čínském Honk Kongu si u večerních zpráv užijí. Tamní kabelová televize Fire Ice News hodlá totiž každou sobotu a neděli vysílat informační blok s moderátorkami, které se budou v přímém přenosu postupně svlékat, až skončí úplně nahé.

Foto: Pavel Štěpán

Pavel Mang na podiu společenského centra v Dobrušce.

Článek

Televizní kanál se nechal inspirovat konceptem, který se na některých zahraničních stanicích dočkal velkých úspěchů, napsal ve čtvrtek britský zpravodajský server Ananova. Podobně laděné pořady znají například diváci v Bulharsku, Rusku či Kanadě.

Ke slovu se dostanou i muži

Show by měla mít svou premiéru tento víkend a zprávami bude provázet osmnáctiletá Chang Longová, která před kamerami odloží svůj oděv během pěti minut.

Slečna Chang je prozatím jedinou moderátorkou, která se k erotickým zprávám svolila. Producenti však počítají s tím, že nápad přiláká velké množství zájemkyň o tuto práci. Dokonce se uvažuje, že by televize v budoucnosti zaměstnala i příslušníky silnějšího pohlaví.

Reklama

Související články

Zuzana Belohorcová si na erotiku zvykla

Zuzana Belohorcová, moderátorka televizního Peříčka, se v sobotu představila v roli průvodkyně největší erotické tomboly v ČR. Blonďatá krasavice nechyběla...

Výběr článků

Načítám