Hlavní obsah

Zuzana Belohorcová si na erotiku zvykla

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zuzana Belohorcová, moderátorka televizního Peříčka, se v sobotu představila v roli průvodkyně největší erotické tomboly v ČR. Blonďatá krasavice nechyběla ani u hlavní dražby, jejíž vítěz vyhrál dívku ozdobenou marcipánovým oblečkem, který mohl sníst. Se slečnou pak strávil hodinu v erotickém klubu.

Foto: Josef Zajíc

Nová tramvajová linka v Ostravě Hrabůvce pod Mostem Mládeže. Ostrava Dubina - Ostrava Výškovice. Od 31. srpna 2014.

Článek

V tombole, které se zúčastnily stovky zájemců, bylo přes dvě stě lákavých cen. Vesměs se jednalo o vstupenky do erotických klubů a jejich hodnoty se pohybovaly od sta do několika tisícovek korun.

Tombolu s erotickým laděním si Zuzana pochvalovala. "Byla skvělá. Je dobré podívat se na něco pěkného a ještě natočit originální záběry pro náš pořad," svěřila se zálibně. Zároveň prozradila, že podobných reportáží za její účasti se připravuje více. Diváci se tedy mají na co těšit.   

Lituje ztráty soukromí

Z Belohorcové se během půl roku moderování lechtivého Peříčka stala profesionálka v oblasti erotiky. Prý už se v ní cítí jako doma a jen tak něco ji nemůže rozladit či vyvést z míry.

"Už není moc okamžiků, kdy se červenám. Na všechno se dá odpovědět diplomaticky a i sex a erotika se podle mne dají dělat velmi vkusně a jemně," domnívá se Zuzana, pro níž je snad jedinou nevýhodou pořadu ztráta soukromí.

"Je to věc, která je asi tou nejméně příjemnou částí této práce, ale na druhou stranu to vyvažuje fakt, že dělám práci, která mě baví a hlavně i uživí," upřesnila jedním dechem.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám