Hlavní obsah

Čím okouzlit muže, aby po vás toužil

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak si zajistit pozornost vysněného muže a „zařídit”, aby po vás zatoužil? Mnohé ženy vsázejí na dokonalý vzhled a osvědčené flirtovací taktiky. Ani to ale mnohdy nemusí stačit. Na co se zaměřit?

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Říká se, že pro mnohé muže je krása a celková přitažlivost ženy důležitá k tomu, aby si jí vůbec mezi ostatními všiml. Jakkoli velký podíl pravdy na tom je, ani to ale nemusí být zárukou úspěchu k delšímu udržení mužovy touhy. Alespoň to tvrdí Sean Jameson, vztahový odborník a zakladatel webové stránky Bad Girls Bible, která nabízí prověřené rady a tipy, jak si zlepšit sexuální život i vztah.

Pro server Yourtango představil několik „sexy” tipů, jak muže přimět, aby po vás skutečně toužil a chtěl vás.

Mějte vlastní život

Na první pohled poměrně nepodstatná rada, říkáte si? Opak je ale pravdou. Pokud si i vedle vysněného muže udržíte vlastní koníčky, zájmy a přátele, uděláte pro sebe i vztah to nejlepší.

„Je třeba muži ukázat, že ho obdivujete a jeho přítomnost si naprosto užíváte, na druhou stranu mu ale zároveň ukažte, že jsou věci, ke kterým ho nepotřebujete,” radí Jameson. Tím si podle něj získáte jeho větší respekt.

Perfektní partner aneb Jak věk ovlivňuje to, co nám přijde na druhém atraktivní

Vztahy a sex

Pokud naopak hned dáte najevo, že bez něj nedokážete žít, rychle si zvykne na to, že i bez jakékoli snahy ho budete bezmezně milovat, čímž se jeho respekt začne pomalu vytrácet.

Čím víc o vás bude muset naopak „bojovat”, o to atraktivnější pro něj budete a čas s vámi si bude opravdu užívat.

Milujte sama sebe

I tato rada má skrytý význam. Jak by vás mohl muž bezmezně a bez výhrad milovat, pokud nebudete mít stejný postoj sama k sobě? Sebevědomá žena milující sama sebe je prostě sexy.

Máte-li k sobě určité výhrady, nezoufejte, i to se dá napravit, je jen třeba opravdu chtít. Chcete-li si vylepšit postavu, udělejte to. Nevíte-li si rady s módním stylem, poraďte se s kamarádkou či odborníky.

Podobné to je i v komunikaci s opačným pohlavím. Chcete-li ji zlepšit i ve vlastním vztahu, nebojte se mít ve svém okolí více mužských kamarádů či kolegů.

Naučte se milovat samu sebe takovou, jaká jste

Vztahy a sex

Buďte zábavná 

Jedním z klíčových bodů, jak muže opravdu zaujmout, je být zábavná, tvrdí Jameson. „Nebudu vám lhát, na vzhledu opravdu nezáleží. Ano, odvede své, ale pomáhá jen otevírat dveře,” dodává.

„Jakmile s mužem promluvíte, a on zjistí, že je s vámi nuda, velmi brzy ztratí zájem. V opačném případě s vámi bude chtít trávit co nejvíc času.”

Flirtujte a škádlete ho 

Vedle zábavy jsou další způsoby, jak zapůsobit. Flirtování, škádlení či popichování jsou skvělým způsobem, jak rozvířit jeho emoce a přimět ho, aby ve vás viděl víc než kamarádku. Praktikovat se to dá v jakékoli konverzaci.

Konkurenční techniky flirtování aneb Když chcete porazit své sokyně

Vztahy a sex

Jen je třeba i v tomto případě vědět, že nic se nemá přehánět. Pokud by se to příliš zvrtlo, mohl by opět ztratit zájem. Jak odhadnout, kde je ta pravá míra? Zkušenostmi.

Buďte výjimečná v posteli 

Sex sice není to nejpodstatnější, ale u mužů hraje velmi důležitou roli. „Proto buďte v posteli natolik dobrá a odvážná, aby neměl ani chvíli čas přemýšlet o jiných ženách,” radí Jameson.

Pokud se naučíte, co se mu při sexu líbí a vybudujete u něj dostatečné sexuální napětí, máte vyhráno.

Reklama

Související témata:

Související články

Pravidla svádění očima žen a mužů

Toužíte-li se seznámit s protějškem svých snů a nechcete, aby vás hned na začátku odmítl, měli byste si osvojit pravidla svádění. Možná budete překvapeni, že...

Pocity, které odhalí skutečnou zamilovanost

Hledání partnera se občas podobá běhu na dlouhou trať, během kterého snižujete své nároky a očekávání. Není divu, že následně máte zmatek v tom, zda randíte...

Jak udělat na muže co nejlepší první dojem

Udělat co nejlepší první dojem na potenciální protějšek je snahou mužů i žen. Dámy se většinou snaží o něco více, ale ne vždy to má pozitivní ohlas. Co se...

Výběr článků

Načítám