Hlavní obsah

Bulharští včelaři: Medový čaj působí stejně jako Viagra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SOFIA

Bulharští včelaři se pokoušejí vydělat na bylinkovém čaji s přísadou medu. Ujišťují, že med je přírodní, levnou a zdravou náhražkou populární Viagry, léku na podporu mužského sexuálního apetitu. Bulharský odvar má prý naprosto srovnatelné účinky jako pánské tabletky.

Foto: Josef Zajíc

Zákonná výměna řidičských průkazů. Stav 23.12.2013 ve 13,30 hodin

Článek

"Skutečně jsme optimisté," uvedl Gergi Georgjev, ředitel včelařské společnosti. "Věříme, že se čaj brzy začne prodávat ve velkém."

Georgjev přesvědčuje o sexuálně povzbudivých účincích čaje a ujišťuje, že se stane hitem. "Opravdu funguje. Tisíc Bulharů by jinak nebylo spokojeno, kdyby odvar neúčinkoval. Mimochodem - ještě jsme nezaznamenali ani jednu stížnost," dodal vedoucí společnosti.

Čaj se zatím prodává v bulharské metropoli Sofii, napsal zpravodajský server Ananova. Na obalu přípravku se uvádí, že lahodný mok pomáhá řešit sexuální problémy a dokáže okořenit intimní život.

O výrobek projevují největší zájem především ženy, které jím doma nalévají své mužské protějšky. Z úspěchu výrobci vyvozují, že zkrátka musí pozitivně působit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám