Hlavní obsah

Británie láká na mezinárodní masturbační maratón

Novinky, Famous
LONDÝN

Pokud nemáte v sobotu 5. srpna co na práci, vydejte se do Londýna. Proběhne tam totiž první mezinárodní masturbační maratón. Tisíce lidí budou společně onanovat za bezpečný sex.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Po šesti letech v USA přichází slavnost onanistů i do Evropy. "Jedná se o charitativní událost, která by měla lidi přimět k bezpečnému sexu, odstranit tabu spojená s masturbací a poskytnout informace o HIV," říkají organizátoři akce. Více informací můžete získat na internetové adrese www.masturbate-a-thon.co.uk.

Účastníci masturbačního klání si buď musejí najít sponzora nebo zaplatit registrační poplatek deset liber. Sponzoři se pak musí zavázat, že zaplatí svému soutěžícímu peníze podle toho, jak dlouho bude onanovat a kolika dosáhne orgasmů.

Masturbovat můžete ve smíšených skupinách nebo jen se členy svého pohlaví. Organizátoři věří, že se jim podaří překonat americký rekord osm a půl hodiny nepřetržitého onanování. Účastníci se mohou zapsat do dvou kategorií a soutěžit o nejdelší dobu masturbace nebo nejvíce orgasmů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám