Hlavní obsah

Bosenský důchodce byl už 162krát ženatý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pětasedmdesátiletý bosenský důchodce, který o sobě tvrdí, že byl ženatý už 162krát, má i nadále chuť vstoupit do manželského svazku. Rád by si ještě pořídil dalších sto manželek.

Článek

Nedeljko Ilincić z vesničky Milosevać se podle svých slov poprvé oženil, když dosáhl patnácti let.

"V patnácti jsem se oženil, protože moji rodiče chtěli, abych si vzal Joku, která byla o dvacet let starší než já. Pocházela totiž z bohaté rodiny," uvedl důchodce. "Brzy jsem se s ní rozvedl, protože jsem ji neměl rád. Pak už jsem střídal jednu ženu za druhou," popsal. "Pořád jsem se jenom ženil a rozváděl."

Délka jednotlivých manželství se lišila. "Někdy jsem se svou ženou strávil pět let, jindy jenom týden," přiblížil muž, který je v současnosti svobodný. Ani ve svých pětasedmdesáti letech ale neztratil na manželský život chuť.

"U žen mám stále velký úspěch. Právě mám na výběr ze dvou z nich. Jde o Janju a Dragicu. Navíc jsem slyšel, že jedna z mých exmanželek Petra by se ke mně ráda vrátila. Ještě se nechci vzdávat lásky. Možná že dalších sto svateb by mě zklidnilo," zamyslel se.

Nyní se chce přesvědčit, zda by jeho životní výkon byl hoden zápisu do Guinnessovy knihy rekordů. Bývalý číšník má z různých svazků čtrnáct dětí.

Reklama

Související články

Indka si dočasně vzala bratra svého milence

Na zákon vyzrála mladičká Indka, která se dočasně provdala za staršího bratra svého stejně mladičkého milence. Udělala to proto, aby mohla žít v tomtéž domě...

Výběr článků

Načítám