Hlavní obsah

Ženy na mužích nejvíce odpuzuje posedlost dokonalým vzhledem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Melbourne

Každý čtvrtý muž si myslí, že ženy preferují vypracované a snědě opálené mužské tělo. Pravda je ale úplně jinde. Naprostá většina žen se muži posedlému svým tělem a vizáží vyhne, pro 86 procent žen jsou totiž marnivost a ješitnost odrazující a znamenají konec v zájmu o dotyčného.

Foto: Profimedia.cz

Zrcadlo, zrcadlo, kdo je na světě nejkrásnější...

Článek

Podle nového australského průzkumu by si s mužem posedlým svou fyzickou dokonalostí nic nezačalo 65 procent žen.

„A navíc přesvědčivých 99 procent žen by mnohem raději randilo se vtipným mužem s dobrým vychováním než s dokonalým ideálem,“ píše magazín The Age.

Pro ženy jsou velmi důležité způsoby a chování muže, které mají být vřelé a šarmantní. Ženy podle průzkumu dávají přednost vyzařování zevnitř než chladu z krásné tělesné schránky.

Reklama

Související témata:

Související články

Barbie si teď může svého Kena i oholit

Samotný vzhled muže není pro ženy tak důležitý, jako ten fakt, že je muž čistý, upravený a krásně voní. Bohužel tyto jednoduché atributy čeští muži často...

Co o mužích prozradí dlouhý prsteníček

Všeobecně se ví, že vzhled rukou o nás dokáže mnohé vypovědět. To samé se dá podle vědců říci i o samotných prstech. Konkrétně o délce prsteníčku a jejím vlivu...

Výběr článků

Načítám