Hlavní obsah

Australští surfaři dávají vlnám přednost před sexem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SYDNEY

Většina surfařů uvedla v průzkumu, který uskutečnil australský časopis pro surfaře Tracks, že dávají přednost sportu před sexem. Z ankety, které se zúčastnilo 1000 surfařů, dále vyplynulo, že se mezi nimi ve vodě stupňuje agresivita.

Článek

Podle zpravodajského serveru Ananova uvedlo 67% respondentů, že si surfování užívají více než sex, 51% uvedlo, že surfují nazí a 93% účastníků ankety přiznalo, že močí do svých neoprénů.

Redaktor časopisu Sean Doherty ke studii nadále poznamenal, že celá třetina respondentů doznala, že se během "boje o vlnu" stala obětí surfařské agresivity. "Takové chování stále převládá, zejména na pobřeží Gold Coast," řekl.

Anketa se dotkla i o něco vážnějšího tématu, a to loňského teroristického útoku na Bali, jehož oběťmi se stali převážně australští turisté. Surfaři byli dotázáni, zda je taková událost od návštěvy ostrova neodradila. 97% surfařů odpovědělo, že nikoli a do indonéského ráje na zemi se prý rádi vrátí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám