Hlavní obsah

Aby vás nikdo neslyšel aneb Užijte si s partnerem tichý sex

Novinky, Eliška Fischerová

Vánoční svátky, ale i jiné druhy oslav jsou časem, kdy se pod jednou střechou setkává nezvykle vysoký počet lidí. Pokud se domníváte, že přítomnost dospělých potomků či vzdálených příbuzných naruší váš sexuální život, pak se nemusíte ničeho obávat. Stačí, když s partnerem vyzkoušíte tichý sex, který je leckdy vášnivější než klasické milování.

Foto: Profimedia.cz

Tichý sex může být zábavný.

Článek

Na první pohled by se mohlo zdát, že tenké zdi jsou zabijákem romantického vztahu. Není divu, vždyť málokdo se chce oddávat romantickým hrátkám s vědomím, že ve vedlejším pokoji je slyšet každé vzdechnutí.

Dobrou zprávou ale je, že existuje způsob, jak si kvalitní sex dopřát i na návštěvě, případně během dnů, kdy jste hostitelkou. Seznamte se s tzv. tichým sexem, jehož kouzlu propadl už nejeden pár.

Tichý sex jako hra

Všichni víme, že milování je hotovou symfonií různorodých zvuků. I když by se mohlo zdát, že tichý sex je nudný nebo dokonce otravný, opak je pravda. Vše je totiž o vašem osobním nastavení a vnímání celé situace. „Při tichém sexu se s partnerem stáváte spiklenci, což je samo o sobě vzrušující,“ říká klinická sexuoložka Sunny Rodgersová.

Nemáte náladu na sex? Vyzkoušejte těchto šest sexy aktivit

Vztahy a sex

Začněte tedy s partnerem hrát hru, jejímž cílem bude udržet vášeň na uzdě a nevydat ze sebe ani hlásku. „S touto strategií se ze sexu stane intimní a sexy záležitost,“ dodává sexuoložka pro Health.

Odbornice na vztahy Kait Scalisiová doporučuje, abyste během tichého sexu nechali rozsvícená světla. Díky tomu budete mít vizuální zpětnou vazbu, která nahradí zvukovou zpětnou vazbu.

Dýchejte nosem

Pokud chcete být s partnerem potichu jako myšky, pak nezapomeňte dýchat nosem. Tento způsob dýchání navíc umocňuje sexuální zážitek, což nejvíce ocení dámy.

„Dýchání nosem mění způsob, jakým se vaše pánevní dno a bránice zapojují do sexuálního potěšení. V návaznosti na to se také mění prožitek, který cítíte během orgasmu,“ vysvětluje Scalisiová. Nutno podotknout, že zmiňovaný prožitek je intenzivnější a intimnější.

Zainvestujte do nové matrace

Vrzající postel mnohdy prozradí víc, než by člověk chtěl. Proto není od věci, když na tuhle problematiku vyzrajete a pořídíte si kvalitní matraci. „Pokud můžete, investujte do matrace bez pružin, která nebude tolik vrzat,” říká Scalisiová.

Případně můžete zaimprovizovat a z hromady polštářů si na zemi připravit své osobní hnízdečko lásky. Páry, které chtějí zůstat na posteli, by měly zvolit strategickou polohu. V každém případě se vyhněte milování v těsné blízkosti čela postele, které by mohlo jemně narážet na stěnu.

Jak nedostatek sexu ohrožuje zdraví žen

Vztahy a sex

Společná koupel

Ložnice rozhodně není jediné místo v domě, které je vhodné pro intimní chvíle. „Najděte oblast vašeho domu, která je vzdálena místnostem, kde spí děti nebo hosté,“ radí odbornice na vztahy Kait Scalisiová.

Další možností je, že k sexuálním hrátkám využijete sprchový kout. „Proud vody poskytuje tlumené pozadí pro jemné sténání,“ říká Rodgersová. Pokud tedy hledáte místo, kde alespoň částečně nemusíte být zticha, pak rozhodně vsaďte na koupelnu.

Dopřejte si zpomalené sexuální pohyby

Říkal někdo, že slastný orgasmus přichází pouze po intenzivním a rychlém sexu? Naopak, zkuste se pro jednou oddat pomalejším sexuálním pohybům, které prohlubují intimitu a vedou k dlouhému, a mnohdy i nečekanému, orgasmu. Vyzkoušejte například sexuální pozici lžíce, případně polohu lotosového květu. Zklamaní nebudete ani z klasické polohy 69 nebo misionáře.

Reklama

Související témata:

Související články

Erotické hračky pomáhají také léčit

Doby, kdy spousta lidí považovala erotické pomůcky a hračky za něco nemravného, výstředního, nebo dokonce zvrhlého, jsou už podle všeho pryč. Že lidem nebyly...

Výběr článků

Načítám