Hlavní obsah

Značka Valentino přichází s novým odstínem růžové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Značka Valentino byla dlouhé roky spojována s červenou barvou. To se ale mění. Kreativní ředitel značky Pierpaolo Piccioli si totiž nechal zaregistrovat nový odstín růžové s názvem Pink PP. Barva se již objevila na přehlídkových molech a nyní hraje hlavní roli v nové kampani s herečkou Zendayou a závodníkem formule 1 Lewisem Hamiltonem.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Valentino

Článek

Značka Valentino vidí svoji budoucnost růžově, alespoň taková je představa kreativního módního ředitele značky Pierpaola Piccioliho a oblíbeného stylisty hvězd Lawa Roache.

Oba dva totiž stojí za nejnovější módní kampaní značky, která se celá nese v jednom barevném odstínu - Pink PP.

„Jedna barva, odvážná, silná, proměnlivá, extravagantní. Jedna barva, která v sobě zahrne vše, co mám v módě rád, a vše, co chci reprezentovat - osvobození od obyčejnosti, prostor pro člověka, jasný symbol rovnosti a lásky,“ řekl Pierpaolo Piccioli pro módní noviny Women's Wear Daily.

Novými tvářemi značky se stali herečka Zendaya a pilot formule 1 Lewis Hamilton.

„Oba jsem si vybral pro Pink PP ze stejného důvodu, z jakého jsem tvořil samotnou barvu. Jsou to krásné duše, které svůj hlas a talent používají ke sjednocování a kreativitě,“ dodal Piccioli.

Barbie mánie aneb Růžová barva se vrací

Styl

Nová barva Pink PP, kterou oficiálně zaregistrovala společnost Pantone, jež mimochodem každoročně vybírá i barvu roku, se objevila již na několika akcích spojených se značkou Valentino.

V březnu značka představila zcela monochromatickou kolekci v této barvě,  následně v červenci předvedly tyto šaty celebrity na soukromé přehlídce v Římě. Nechyběla mezi nimi například herečka Anne Hathawayová či Florence Pughová.

Inspirujte se značkou Valentino a dejte šanci fuchsiové barvě

Styl

Reklama

Související témata:

Související články

Barbie mánie aneb Růžová barva se vrací

Přehlídka značky Valentino, vysoké platformy a film Barbie. Co mají společného? Sytě růžovou barvu, ze které se pomalu stává nový žhavý trend.

Výběr článků

Načítám