Hlavní obsah

Zimní módní inspirace z Hollywoodu

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ani celebritám se zima nevyhýbá, a tak i ony musí každoročně svůj sexy letní šatník plný lehkých topů a rozevlátých košil vyměnit za kousky teplejší, které je ochrání před mrazem a nastydnutím. Jak se proti chladu a nepřízni počasí brání slavné krásky? Inspirujte se jejich zimními outfity.

Foto: Profimedia.cz

Zimní móda v podání slavných žen

Článek

Karolina Kurková: Nenápadná dáma

Karolina Kurková září na přehlídkových molech a společenských akcích, v soukromí je ale spíš za šedou myšku. Tentokrát na veřejnost vyrazila v červených bordó kalhotách ve slim střihu a černých nízkých kozačkách na masivním podpatku.

Outfit doladila oversized kabátem s velkým límcem, obličej schovala za velké tmavé brýle, na hlavu nasadila bílou čepičku a na rameno pověsila středně velkou bílošedou kabelku.

Foto: Archiv firem, Profimedia.cz

Karolina Kurková: Brýle, Reserved, info o ceně v obchodě. Kabát, Mohito, info o ceně v obchodě. Čepice, Sweeter Zoot, 499 Kč. Kabelka, LYDC London, 1750 Kč. Boty, Levi´s, info o ceně v obchodě. Kalhoty, H&M, 499 Kč.

Liv Tylerová: V hlavní roli vysoké kozačky

Jestliže vás láká vyzkoušet trend vysokých kozaček nad koleno, rozhodně neváhejte. Zima je ideálním obdobím. Skvěle poslouží například k černým leginám nebo kalhotám, navíc nohu celkově zahřejí. K tomu nejlépe poslouží kozačky z kůže nebo koženkové modely se zateplením.

Dále můžete pokračovat třeba body s dlouhými rukávy a na něj obléci teplý svetr. Černočerný celek rozbijete světle pískovým kabátem a stejnobarevným kloboukem. Na rameno už můžete klidně zavěsit černou kabelu.

Foto: Archiv firem, Profimedia.cz

Liv Tylerová: Svetr, Kama, info o ceně v obchodě. Klobouk, H&M, 599 Kč. Kabát, Mango, 3999 Kč. Boty, Aldo, 4999 Kč. Kabelka, F&F, 669 Kč.

Michelle Williamsová: Hlavně pohodlí

Sympatická herečka si se stylingem outfitu moc hlavu nelámala a ven vyrazila v tom, v čem se cítí dobře. Vzala za vděk velkou, ale už na první pohled určitě velmi hřejivou parkou s kožíškem na kapuci. K ní oblékla světlé kalhoty v šik zkrácené délce s odrbanými nohavicemi.

Dále pokračovala vínovými perky se špičatou špičkou. Co se týče stylingu pod kabátek, o tom můžeme pouze spekulovat. Jestliže se ale chystáte něco podobného napodobit, chybu rozhodně neuděláte kostkovou košilí v pánském střihu v tmavě modrovínové kombinaci. Jestliže svítí sluníčko, nezapomeňte na brýle. I v zimě je potřeba chránit zrak před slunečními paprsky.

Foto: Archiv firem, Profimedia.cz

Michelle Williamsová: Brýle, H&M, 249 Kč. Košile, Levi´s, 1999 Kč. Bunda, F&F, 1199 Kč. Boty, Tamaris Zoot, 1099 Kč. Kalhoty, Levi´s, 3499 Kč.

Reklama

Výběr článků

Načítám