Hlavní obsah

Ženy by měly přestat nosit bikiny ve 39 letech, myslí si Britové

Novinky, Jakub Kynčl

Říká se sice, že život začíná až ve čtyřiceti, jenže sedm z deseti Britů si myslí, že by se ženy v tomto věku už měly přestat promenovat u bazénů a na plážích v bikinách. Podle výsledků studie je hranice, kdy by ženy měly přestat nosit titěrné plavky, rovna 39 rokům věku.

Foto: Profimedia.cz

Bikiny jsou podle Britů jen pro mladší ženy.

Článek

Britové mají zřejmě nezlomnou chuť vše paušalizovat a zobecňovat. Jinak si ani nelze vysvětlit obrovské množství studií a anket, které každý rok chrlí do světa. Ačkoliv i jim musí být jasné, že některé ženy vypadají v bikinách dobře i po padesátce a jiné na ně naopak nemají postavu ani ve dvaceti, i tak pustili výsledky své nejnovější studie do světa.

Většina Britů se domnívá, že by ženy od 40 let výše měly na bikiny zapomenout a místo nich nosit něco umírněnějšího. Jenže ženám je jejich názor tak trochu ukradený - 60 procent žen po padesátce si myslí, že by měly ženy v klidu ukazovat své přednosti v miniaturních plavkách i nadále.

Ankety obchodu isme se zúčastnilo 2000 Britů, informace o této studii pak přinesl zpravodajský web deníku Telegraph.

Anketa

V kolika letech by měly ženy přestat nosit bikiny?
neměly by je nosit vůbec
2,5 %
po třicítce
2,3 %
po čtyřicítce
8,6 %
po padesátce
6,6 %
po šedesátce
2 %
po sedmdesátce
1,2 %
mohou je nosit celý život
76,8 %
Celkem hlasovalo 35963 čtenářů.

Reklama

Související články

Jak vybírat plavky podle postavy

Plavky mnohé odhalují, ale i skrývají. Správně zvolené střihy plavek dodají každé ženě na smyslnosti a ženskosti. Například úzký pas vynikne v bikinách...

Výběr článků

Načítám