Hlavní obsah

Žena se odmítala dívat, jak ostatní utrácejí za stylové boty. Našla pro ně i sebe řešení

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tanya Mulesaová si vždy zakládala na stylu a trendy věcech. Sama byla velká milovnice lodiček, když ale viděla, kolik peněz za každé z nich nejen ona utratí a jakou stopu na naší planetě zanechá výroba mnohých z nich, rozhodla se přijít s efektivnějším řešením.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Žena si vyrobila boty 12 v 1Video: Tanya Mulesa/Alexander Buslenko, AP

 
Článek

Tanya dříve zastávala manažerskou pozici ve firmě zaměřující se na udržitelné energie. Její práce byla především o setkávání se s významnými lidmi z celého světa, tudíž byla nejen o znalostech a dovednostech, ale také dodržování určitého dress codu a stylu.

Vlastnila tudíž plné skříně velmi drahého oblečení, ale i bot, které se snažila mít vždy dokonale sladěné se šaty. Když si ale jednoho dne spočítala, jakou investici do všech věcí již udělala a uvědomila si, jak moc zbytečné je vlastnit tolik věcí a zbytečně tak zatěžovat planetu, rozhodla se vymyslet něco, co by splňovalo všechny atributy udržitelné módy.

Udržitelnost, pomalá smrt rychlé módy

Styl

Nejprve se zaměřila na boty. Chtěla vyrobit takové, které budou nejen krásné a pohodlné, ale také je půjde sladit s vícero barevnými a stylovými outfity.

Přišla tak na trh se svými botami 12 v 1, které díky speciálním doplňkům půjde sladit opravdu se vším.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám