Hlavní obsah

Zemřel novinář Richard Buckley. Manžel návrháře Toma Forda

Ve věku 72 let zemřel po dlouhé nemoci v neděli 19. září novinář a manžel módního návrháře Toma Forda Richard Buckley. Partneři spolu byli dlouhých pětatřicet let a vychovávali společně malého syna.

Foto: Profimedia.cz

Richard Buckley (nalevo) s manželem Tomem Fordem

Článek

Richard Buckley se narodil v Binghamtonu v New Yorku. Dětství strávil mezi USA, Francií a Německem. Navštěvoval University of Maryland v Mnichově.

Profesionální dráhu začal v roce 1979, kdy nastoupil do časopisu New York Magazine. Později se rozhodl specializovat na módu a přestoupil do Women’s Wear Daily. Dále psal také pro prestižní módní časopisy Vanity Fair, Mirabella a v roce 1999 se stal šéfredaktorem časopisu Vogue Hommes International.

Karl Lagerfeld navždy změnil svět módy

Styl

Zemřel v neděli v rodinném domě v Los Angeles. Bylo mu 72 let. Buckley byl dlouholetým partnerem šedesátiletého návrháře Toma Forda. Strávili bok po boku pětatřicet let.

„Richard zemřel přirozenou smrtí po dlouhé nemoci. Tom a jejich syn Jack mu byli nablízku,“ stojí v prohlášení společnosti Tom Ford.

Foto: Profimedia.cz

Richard Buckley (nalevo) s hercem Bradley Cooperem

Reklama

Související témata:

Související články

Karl Lagerfeld navždy změnil svět módy

Karl Lagerfeld patřil bezpochyby mezi nejvýraznější a nejuznávanější módní návrháře své doby. Za svůj život dokázal hned několika módním značkám, včetně...

Výběr článků

Načítám