Hlavní obsah

Zamilujte si kabáty inspirované přehlídkou značky Max Mara

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Vlastnit ikonický „chlupatý“ kabát v béžové barvě od značky Max Mara je sen nespočtu žen. Pokud po něm toužíte i vy, inspirujte se aktuální kolekcí. Případně si pořiďte do své skříně jeho dostupnější obdobu.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídky značky Max Mara

Článek

Zima se ujala vlády a nám nezbývá než se pořádně zachumlat. Vyzbrojte se proto pořádným kožíškem. Pravé kožešiny ustupují do pozadí a na scénu přicházejí stylové a stejně hřejivé umělé kožíšky. Jestli ještě pořád žádný nevlastníte, je nejvyšší čas to napravit.

Teddy coat

S tímto typem umělého kožichu jste se mohla seznámit již v minulých sezonách, a proto jej už pomalu lze považovat za módní stálici.

Huňatý „Teddy“ kabátek si získal srdce tisíců žen, a pokud byste si měla koupit pouze jeden zimní kabát, měl by to být rozhodně tento. Nejenže skvěle vypadá, ale i perfektně zahřeje. Nejčastěji narazíte na model v neutrální béžové, hnědé, krémové či černé.

Všechny tyto barevné odstíny se skvěle kombinují a působí nadčasově, není proto divu, že jej značka Max Mara uvádí na trh každou sezonu.

Foto: archiv firem

Zleva kabáty: Marks & Spencer, 3199 Kč. Oboustranný kabát, C&A, 2298 Kč. Kožíšek s kapsami, Cellbes, 2599 Kč. Oversized kabát, H&M, 1799 Kč

Foto: Profimedia.cz

Podnikatelka a návrhářka Nicky Hiltonová v kožíšku značky Max Mara

Sezona svetrů: Nosí se barevné i neutrální odstíny

Styl
Foto: archiv firem

Zleva kabáty: s.Oliver, 3999 Kč. H&M, 1299 Kč. s.Oliver, 4799 Kč. F&F, 1799 Kč

Foto: archiv firem

Zleva kabáty: H&M, 2999 Kč. F&F, 1899 Kč. H&M, 1799 Kč. H&M, 999 Kč

Trend robustních podrážek postihl i válenky

Styl
Foto: Profimedia.cz

Podnikatelka a návrhářka Nicky Hiltonová v kožíšku značky Max Mara

Může se vám hodit na Zboží.cz: Dámské kabáty Weekend Max Mara

Reklama

Související témata:
Teddy coat

Související články

Stylové kabáty z přehlídkových mol

Stejně jako se příroda zahalila do překrásných podzimních tónů, je tady čas převléknout kabát i vám. Jaké se budou letos nosit?

Výběr článků

Načítám