Hlavní obsah

Vyjádřete lásku šperkem

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Únor je díky svátku zamilovaných - Valentýnu považován za měsíc lásky. Pokud se chystáte obdarovat partnerku něčím blyštivým, vybrali jsme pro vás symbolické šperky, které budou nositelce připomínat romantické chvíle strávené společně s vámi.

Foto: archiv firmy

Náhrdelník, Swarovski, info o ceně v obchodě

Článek

Šperky, stejně jako čokoládové pralinky či květiny patří mezi valentýnské klasiky. Obdarujte proto ženu něčím stejně tak krásným, jako je ona.

Foto: Archiv firmy

Set z řady Light Orchid, Swarovski, info o ceně v butiku.

Šperky, které nestárnou

Chcete-li dámě udělat radost, tak věřte, že ani náušnicemi nikdy nic nezkazíte. Zvolit můžete jak drobná srdíčka, která jsou vhodná na denní nošení, tak výrazné náušnice s kamínky, které se spíše hodí na sváteční příležitosti, jako je například valentýnská večeře.

Foto: archiv firem

Zleva, Dyrberg/Kern, info o ceně v obchodě. Srdíčka, Klenoty Aurum, 9999 Kč. Kurhy, Cartier, info oceně v butiku. Stříbrné, Pandora, 1925 Kč.

Náramky jsou jako stvořené pro ženy, které jsou zvyklé nosit šperky, tak i pro ty, které si na ně naopak příliš nepotrpí. Právě těm vyberte nějaký decentní kousek na řetízku, který nebude překážet, ale přesto bude působit jako krásný detail na ruce nositelky.

Další variantou jsou speciální přívěsky, které si ženy mohou navléci na náramek, který již doma mají. Pokud nad tímto dárkem uvažujete, zkuste se porozhlédnout v obchodech po speciálních valentýnských kolekcích.

Foto: archiv firem

Rudý přívěšek, Pandora, 1190 Kč. Přívěšek se zlatým srdcem, Pandora, 1690 Kč. S modrým srdíčkem na řetízku, Klenotnictví Dušák, info o ceně v obchodě.S modrým srdíčkem, Klenotnictví Dušák, info o ceně v obchodě. Decentní se srdíčkem, Alove, 19 227 Kč.

V případě, že vaše žena nerada nosí náramky, které často cinkají a rozptylují pozornost, můžete ji obdarovat krásným, jednoduchým řetízkem se vzkazem. Ať už půjde o přívěsek s vyznáním „Miluji tě” nebo s nápisem Láska či Navždy, uvidíte, že ho bude hrdě nosit už jenom proto, že jí bude připomínat dárce.

Foto: archiv firem

Zleva,náhrdelník ve tvaru dvou srdcé, Klenoty Aurum, 13999 Kč. Náhrdelník Miluji tě, Alove, 6440 Kč. Rose gold náhrdelník, Alove, 5506 Kč. Zlatý náhrdelník, 6 183 Kč.

Nepotrpíte si na okaté nápisy, ale přesto chcete partnerce koupit něco, co bude vyjadřovat vaší vzájemnou lásku? Pořiďte jí ikonický klíček na krk, který bude symbolizovat ten od vašeho srdce, nebo naopak roztomilý zámeček, což je znak milenců po celém světě.

Krásné šperky lze najít i v bižuterii, jistě udělají stejnou radost.

Foto: archiv firem

Zleva, Klenoty Aurum, 7999 Kč. Pandora, 2390 Kč. Klenoty Aurum, 6999 Kč.

Libuje si vaše milovaná v nošení náramkových hodinek? Co jí takhle pořídit nějaké jemné v barvě kočičího zlata? Tato moderní barva se dobře kombinuje s běžným zlatem a stříbrem, navíc dodá šťávu každému outfitu.

Foto: archiv firem

Zleva, komplet, BigBrands, 2799 Kč. Zlaté hodinky, Zoot, 3249 Kč. Stříbrné hodinky, Dyrberg/Kern, 3249 Kč.

Luxusní záležitost

Pokud chcete vaši drahou polovičku opravdu odměnit, nebo chcete Valentýna využít k zasnoubení, pak se porozhlédněte po prstýncích ikonických značek. Skvěle vypadají například ty, které mají po obvodu umístěné malé kamínky a uprostřed jim dominuje jeden nebo více větších diamantů či polodrahokamů.

Foto: archiv firem

Zleva, DIC, 42 000 Kč. Cartier, info oceně v obchodě. DIC, 26 015 Kč

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související články

V čem zazářit na romantické schůzce

Hledáte dokonalý outfit ku příležitosti svátku všech zamilovaných? Inspirujte se naším výběrem, co si obléci do kina, na večeři či na romantickou procházku...

Výběr článků

Načítám