Hlavní obsah

Vyberte si z trendy plavek pro každou postavu

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto je co nevidět tu a vy ještě nemáte vybrané plavky pro letošní rok? Pak věřte, že je nejvyšší čas. Vyberte si takové, které jsou nejen trendy, ale také lichotící postavě. Jen v takových se totiž budete cítit dobře.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Alessandra Ambrosiová v kampani značky GAL Floripa

Článek

Letošní trendy velí jasně. Do módy se vracejí retro střihy v čele s vykrojenými nohavičkami kalhotek, které opticky prodlužují nohy, hluboké výstřihy i široká ramínka.

Co se týče barevné palety, nosí se přírodní tóny v čele s béžovou, cihlovou či bílou, ale i jejich pravý opak v podobě neonů.

Foto: archiv firem

Bílé bikiny, Lindex, spodek, 599 Kč, vršek, 699 Kč. Slamák, Reserved, 999 Kč. Plavky, Kari Traa, 1699 Kč. Plavky, Urbanlux, 1699 Kč.

Foto: archiv firmy

Plavky Lindex by Mallina, ilustrační foto.

Foto: archiv firem

Růžové bikiny, Reserved. Vršek, 449 Kč, spodek 249 Kč. Plavky s geometrickým vzorem, Urbanlux, 1790 Kč. Plavky se zvířecím vzorem, H&M, 799 Kč. Sandálky, Teva, 2199 Kč. Nazouváky, Urbanlux, 1720 Kč

Foto: archiv firmy

Plavky Lisca, ilustrační foto.

Zamilujte si také zvířecí vzory, které dodají každé ženě na sex-appelu. Hlavním kritériem při výběru plavek je ale správně vybraný střih.

Pokud máte postavu ve tvaru hrušky, pak volte jednoduchý, dobře sedící spodek a pozornost zaměřte směrem k podprsence. Ideální jsou 3D motivy ve spojení s push-up efektem, které hořejšku dodají na objemu.

Foto: archiv firem

Šátek, H&M, 69 Kč. Kabelka, Zara, 999 Kč. Leopardí plavky, H&M, 299 Kč. Zebří plavky, H&M, 299 Kč. Černé plavky, F&F, 649 Kč. Plavky s pírky, Marks&Spencer, 1199 Kč. Brýle, Muscat, 3599 Kč.

Foto: archiv firmy

Plavky, Marks&Spencer, 1199 Kč.

V opačném případě, kdy máte postavu typu obrácený trojúhelník a potřebujete pozornost odlákat od širokých ramen, se naopak zaměřte na vzorovaný spodek.

Postavě ve tvaru jablka zase budou slušet jednodílné plavky v tmavé barvě se sexy řešeným výstřihem, který odvede pozornost od rovného pasu a klenutějšího bříška.

Foto: archiv firmy

Plavky oranžové. Vršek Pices (prodává Zoot), 639 Kč, spodek Pieces (prodává Zoot), 499 Kč. Vršek bílý, Reserved, 399 Kč. Spodek hnědý, Reserved, 249 Kč. Plážová taška, Zara, 799 Kč

V žádném případě nevolte jednu dobu oblíbené tankiny, které jsou nemoderní a ubírají na přitažlivosti. Pokud potřebujete zakrýt nedostatky, oblékněte přes plavky hezkou tuniku či šátek.

Sexy křivky

V případě, že se pyšníte plnějšími křivkami, nezoufejte. Každá postava je krásná, pokud ji dokážete správně obléknout.

Zapomeňte proto na podprsenky bez ramínek, které ňadrům neposkytují žádnou podporu, a naopak jim ubírají na kráse.

Foto: archiv firem

Plavky se šněrováním, Reserved, 999 Kč. Slamák, Reserved, 699 Kč. Podprsenka, Calzedonia, 1200 Kč. Plavky vcelku, F&F, 649 Kč. Sandálky, Urbanlux, 1720 Kč. Kalhotky, Calzedonia, 600 Kč.

Foto: archiv firmy

Plavky Ulla Popken, ilustrační foto.

Místo toho vsaďte na plné košíčky, které udrží vše potřebné pohromadě a vyzdvihnou váš dekolt do výšin. Ideální je i zdobení v oblasti ňader a nejrůznější průstřihy.

K plavkám pak slaďte i povinnou výbavu v čele s tunikou, plážovou taškou a sandálky. Pro diva efekt můžete sáhnout i po klobouku s širokou krempou. Naučte se nosit kila s šarmem!

Foto: archiv firem

Kaftan, Lindex, 499 Kč. Náhrdelník, Zara, 399 Kč. Plavky vcelku, Marks&Spencer, 1399 Kč. Plavky dvojdílné, Timo, cele 1799 Kč. Sarong, H&M, 179 Kč.

Foto: archiv firmy

Plavky Ulla Popken, ilustrační foto.

Může se vám hodit na Zboží.cz:
Dámské plavky

Reklama

Výběr článků

Načítám