Hlavní obsah

Vybavte se do zimy mrazuvzdornými sněhulemi

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prosincové počasí dokáže pěkně potrápit. Vybavte se do třeskutých mrazů zateplenými botami s tlustou podešví, díky kterým budou vaše nohy v pohodlí a teple. Vybírat můžete mezi elegantními modely, ale také stylovými farmářkami nebo klasickými válenkami.

Foto: archiv firmy

Farmářky s kožíškem, Deichmann, 1199 Kč

Článek

Městská elegance

Pro většinu z nás platí, že pokud udeří třeskuté mrazy, tak jde elegance rázem stranou. To je ale škoda.

Nedělejte letos kompromisy a pořiďte si elegantní zateplené boty, které se nemusíte bát obléknout ani k šik kabátu. Na výběr je bezpočet druhů. Vsadit můžete například na klasické šněrovačky s tlustou podešví a kožíškem.

Pochodem vchod: Šněrovací boty jsou opět v kurzu

Styl

Skvěle vypadají také hladké modely, které jsou v módě napříč sezonami. Do suché zimy se nemusíte bát vsadit na modely ze semiše.

Pokud ale začne padat sníh nebo déšť, vsaďte raději na klasickou kůži nebo tu lakovanou, která je výrazně odolnější vůči nepřízni počasí.

Foto: archiv firem

1. Kazar, 5990 Kč. 2. Zara, 2299 Kč. 3. Gabor (prodává Baťa), 4599 Kč. 4. Gino Rossi (prodává CCC), 2499 Kč. 5. Kazar, 5690 Kč. 6. Gabor (prodává Baťa), 4599 Kč. 7. Humanic, 3499 Kč

Odolné farmářky

Hledáte pohodlnou a stylovou obuv, která hravě zvládne každou nepřízeň zimního počasí? Vsaďte na nesmrtelné farmářky, pro které se vžilo také pojmenování workery nebo traktorky. Tento druh obuvi totiž původně sloužil především pro práci na poli.

Na poli, ale tentokrát módním, se drží už několik sezon. Robustní farmářky se staly oblíbenou a naprosto nepostradatelnou zimní obuví žen, ale i mužů. Vybírejte mezi klasickými modely v béžové či hnědé barvě, nebo vsaďte na jejich elegantnější variantu v černé či ty ozvláštněné kožíškem.

Jak se naučit nosit bílou barvu i v zimě

Styl

Přemýšlíte, s čím tuto robustní obuv kromě džínů nosit? Sice si farmářky rozumí především s ležérním stylem oblékání, můžete je ale obout i k zimním šatům nebo k plisované sukni. Představivosti se meze nekladou!

Foto: archiv firem

1. Marks & Spencer, 1699 Kč. 2. Marks & Spencer, 2199 Kč. 3. Deichmann, 1599 Kč. 4. Kamik, 3699 Kč. 5. Deichmann, 1199 Kč. 6. Zara, 2599 Kč. 7. Toms (prodává Urbanlux), 4680 Kč

Teplé válenky

V případě, že sháníte boty na hory či zimní radovánky, pak vsaďte na klasické válenky. Vybírejte ale mezi těmi z opravdové ovčí kůže, které mají skvělé hřejivé vlastnosti, a navíc se na rozdíl od těch z umělých materiálů nesešmajdají. Další jejich výhodou je, že je můžete nosit i naboso.

Elegantní můžete být i v zimě. Inspirujte se šatníkem Olivie Palermové

Styl

Další variantou jsou pak takzvané měsíční boty neboli Moon Boots, ve kterých se opravdu nemusíte bát prochladlých končetin. Jediná jejich nevýhoda je, že se opravdu hodí jen na hory. Ve městě by totiž působily zbytečně těžkopádně a ubraly by vám na eleganci.

Foto: archiv firem

1. Moon Boots (prodává Urbanlux), 3599 Kč. 2. Emu (prodává Eobuv), 4897 Kč. 3. Toms (prodává Urbanlux), 3550 Kč. 4. Kazar, 4290 Kč. 5. Moon Boots (prodává Urbanlux), 3599 Kč. 6. Ugg (prodává Baťa), 5599 Kč

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám