Hlavní obsah

Volný svetr - trend letošní zimy, díky kterému budete vypadat štíhleji

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete znát způsob, jak vypadat štíhleji během pár sekund? Vsaďte na oversized (volné) svetry, které jsou podle velkých módních domů letos v kurzu. O několik čísel větší úplet má hned několik výhod. Jmenujme ty nejdůležitější - budete v teple, pohodlí a vaše nohy budou vypadat daleko štíhlejší! Nevěříte?

Foto: archiv firmy

Svetry H&M, vše 899 Kč

Článek

Zdá se vám, že snášíte zimu rok od roku hůře? Najděte v ní pozitiva a naučte se ji milovat. Třeba i proto, že nemusíte hlídat vykukující špíčky pokaždé, když si dáte něco na zub.

Čím větší, tím lepší

Děsí vás každé ráno myšlenka, že musíte milovaný měkoučký župánek vyměnit za společensky přijatelný outfit? Nás ne, místo upnutých a škrtících svetříků totiž volíme oversized svetr, který nesundáme ani po příchodu z práce domů.

Možná se ptáte, jak takový svetr vlastně vypadá. Postačující popis by zněl asi takto: vypadáte, jako byste zhubla 20 kilogramů, ale nechtěla se vzdát původního šatníku. Svetr tak jednoduše vypadá o několik čísel větší, než je vaše aktuální velikost.

Foto: archiv firmy

Zara, 1599 Kč

Oversized svetry mají nepřeberné množství výhod. Za prvé jsou extrémně pohodlné, za druhé je v nich i největším zimomřivkám teplo, za třetí pod ně můžete pohodlně nosit bezkosticové podprsenky a nechat je vykukovat z výstřihu a za čtvrté - vaše nohy budou vypadat ´skoro´ jako nohy modelky Gisele Bündchenové. Skoro.

Foto: archiv firmy

Vlněný svetr, Mango, 2499 Kč

V obchodech při výběru svetru dbejte na jedno pravidlo, aby sahal minimálně do půli hýždí. Balónové a rozšířené rukávy se cení, vybírejte podle toho, které vám nejvíce vyhovují. S tím souvisí i volba materiálu, který byste neměla podcenit. Ideální jsou kašmír a vlna nebo jejich směs.

Co se týče výstřihu, elegantní je ten do písmene V, ze kterého může nenápadně vykukovat kontrastní krajkové prádlo. Skvěle ale vypadá i varianta svetru s lodičkovým výstřihem či rolákem.

Foto: archiv firmy

Zara, 1299 Kč

Výhodou oversized svetru také je, že se dá velmi snadno kombinovat. Stačit vám budou černé či modré slim kalhoty, popř. pokud zvolíte dlouhou variantu svetru, tak pouze punčocháče. Pokud chcete ze svetru vytěžit maximum, nebojte se kombinovat materiály.

Tlustý úplet si skvěle rozumí s kůží či koženkou v podobě kalhot či sukně. Pokud by se vám svetr nevešel pod váš oblíbený kabát, můžete i u kabátu volit oversized provedení.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související články

Módní inspirace - barevné kozačky do špičky

Zapomeňte na obyčejné černé kozačky bez podpatku, které patří mezi stálice botníku většiny žen po celém světě. V módě je teď jejich pravý opak. Fantazii se...

Stylový rolák čtyřikrát jinak

Bráníte se rolákům, protože vám připomínají kousavé a neforemné modely z dětství? To je ale velká škoda. Rolák je totiž klíčovým zimním kouskem, stejně jako...

Výběr článků

Načítám