Hlavní obsah

Vizážistka se mění do podob filmových postav i známých osobností

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladá britská vizážistka Nicky Hillová oslňuje tisíce fanoušků na Instagramu talentem, který bere dech. Nicky se dokáže transformovat například v herečku Angelinu Jolie nebo vytvořit s pomocí make-upu dokonalý optický klam.

Foto: Profimedia.cz

Nicky Hillová, vlevo jako Angelina Jolie

Článek

Talentovaná sedmadvacetiletá vizážistka se stala hvězdou internetu poté, co se v rámci karantény začala přeměňovat do podob známých osobností pomocí líčidel. Proměny jí zabírají i 12 hodin.

„Už od dětství jsem byla velmi kreativní a milovala všechno, co souviselo s uměním. Začínala jsem s microbaldingem, technikou, pomocí které se dotváří obočí. Tomu jsem se věnovala 7 let a postupně si vybudovala fanouškovskou základnu. Postupně jsem ale začala experimentovat i s make-upem,“ říká Nicky pro ITV.

Foto: Profimedia.cz

Líčení jí mnohdy zabere hodiny.

„Tvář vnímám jako prázdné plátno. Před čtyřmi a půl lety jsem začala s líčením a postupně se snažila napodobit vzhled známých osobností,“ říká Nicky, která se proměnila například do podoby herečky Angeliny Jolie, zpěvačky Cher nebo bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa.

Doveďte svůj make-up k dokonalosti, vsaďte na konturování

Styl

„Základem je konturování tváří, díky kterému můžete pozměnit vlastní rysy a upravit je do podoby dané celebrity. Mojí první proměnou byla herečka Angelina Jolie. Když jsem zveřejnila první fotku, dostalo se mi mnoho pochvalných komentářů. Od té doby jsem na nich téměř závislá a motivují mě k dalšímu tvoření.“

„Láká mě i svět iluze a abstrakce. Ráda se inspiruji nápady od umělců i jiných make-up artistů. Vždy se ale snažím dělat originální práci a držet se dál od současných trendů,“ dodává Nicky, která u sebe na profilu sdílí fotografie svého obličeje s namalovanými 3D dírami, trhlinami a dalšími snadno uvěřitelnými iluzemi.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám