Hlavní obsah

Trpí těžkou formou akné, svými fotkami bez make-upu chce dodat odvahu dalším dívkám

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pětadvacetiletá Švédka Yoella Nygrenová měla dlouho dokonalou pleť. Život jí ale změnila endometrióza, která způsobila nerovnováhu hormonů a silné akné v obličeji. Yoella se nejdřív velmi styděla chodit ven bez make-upu, později si ale dodala odvahu a začala ukazovat svou nenalíčenou tvář.

Foto: Profimedia.cz

Yoella Nygrenová ukazuje srovnání, jak vypadá make-up na reálné ženě a jak na modelce v reklamě.

Článek

Yoelle Nygrenové se změnil život poté, co jí lékaři diagnostikovali endometriózu. Tato nemoc patří mezi nejčastější gynekologická onemocnění a týká se zhruba každé desáté ženy v reprodukčním věku.

Jedná se o velmi nepříjemné a bolestivé onemocnění, kdy dochází k růstu výstelky děložní dutiny mimo dělohu. U každé ženy se tato nemoc projevuje odlišně, a někdy je proto velmi těžké ji odhalit. Doprovodným symptomem této nemoci je také akné, které se nevyhnulo ani Yoelle.

Ta se se svým vzhledem dlouho nedokázala smířit, nakonec se ale rozhodla přijmout své nové já a prostřednictvím sociálních sítí šíří neupravené fotografie, které zachycují skutečný stav její pleti.

Foto: Profimedia.cz

Nyní se za svoji pleť nestydí.

„Chci sdílet krásu a své vize. Zároveň ale také chci, aby lidé viděli realitu. Samozřejmě že bych raději sdílela upravené fotografie své pleti, ale věřím, že mé nedokonalosti mohou pomoci ostatním přijmout sami sebe. Je důležité si uvědomit, že sociální média procházejí filtrem a neodrážejí realitu,“ píše na svém Instagramu Yoella.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

You know some mornings when you have things to do and places to be and wake up with a huge upcoming red pimple in the middle of your face. One of those don't-touch-me-im-just-a-big-angry-red-bump type of pimple? Today was one of those days. Usually I dont mind the occasional zit but when the whole cheek is throbbing.... that's a different story... Even the greatest optimist might get a lil grumpy. Until I realized I can wear the @zitsticka KILLA patch on the go while running errands. It has tiny microdarts that deliver anti-blemish ingredients directly to the zit's center: 1) hyaluronic acid 2) Oligopeptide - 76 3) Salicylic acid 4) Niacimide It literally takes less than 2 minutes to apply it and your pimple gets a whole spa day while protected from dirty impatient fingers. Wore it for about 7 hours. Photos show: 1st slide: Wearing KILLA patch 2nd slide: Before 3rd slide: After. Equally amazed every single time after removal. BEST PART ABOUT THIS IS THAT YOELLA15 gets you 15% off @zitsticka KILLA patches. Let me know your thoughts! 🌸 #zittycommittee #zitsticka #acnepositivity #skinpositivity #hormonalpimple

Příspěvek sdílený 𝕐 𝕆 𝔼 𝕃 𝕃 𝔸 (@yoellanygren), Srp 7, 2020 v 7:42 PDT

Foto: Profimedia.cz

Yoella se nejdřív velmi styděla chodit ven bez make-upu.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak se vyhnout akné při nošení roušek

Dnes již nikdo nepochybuje o tom, že dlouhodobé nošení roušek může způsobovat nejrůznější kožní problémy. Teplo, vlhkost způsobená kapénkami, ale i potem mohou...

Výběr článků

Načítám