Hlavní obsah

V životě většiny z nás sehrává kadeřník důležitou roli, mnohdy je nám i vrbou či přítelem

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Málokdo z nás si do letošního roku uvědomil, jak moc důležitou roli v našich životech sehrávají kadeřnice či kadeřníci. Pečují o naše vlasy, pomáhají nám s naší image a zároveň nám vytvářejí oázu klidu a často i radosti, kde si alespoň na chvilku odpočineme od každodenních strastí. Mnozí z nich jsou ale nyní ve velkých potížích a nadešel čas jim dát najevo, že v tom nejsou sami.

Foto: Profimedia.cz

Kadeřníci jsou pro nás často víc než ti, kdo se nám starají o vlasy.

Článek

Dnes více než kdy jindy, nejen kvůli probíhajícím omezením kvůli koronavirové pandemii, ale i kvůli blížícím se Vánocům, je důležité, aby se lidé navzájem podporovali. Každý má určité omezené možnosti, jak zrovna on může pomoci někomu druhému, naštěstí ale existuje způsob, který nestojí nic víc než trochu našeho času – poděkování.

Poděkování totiž mnohdy zafunguje víc než hodnotné dary. Dát druhým najevo, jak moc si vážíte jejich práce a umu, ale i lidského přístupu, ze kterého často vzejde i velké přátelství, má doslova magickou moc.

Může lidi nakopnout a dodat energii a odvahu opět zabojovat nejen o své živobytí, ale často i o sny, které je neustále popohánějí k tomu, aby ve svém oboru byli co nejlepší, neustále se vzdělávali a svým zákazníkům dodávali na sebevědomí.

Za vypadávání vlasů mohou špatně korigované oční vady, hormony, ale i podzim

Styl

I z tohoto důvodu vznikl nápad natočit děkovná videa s věrnými zákazníky oblíbených kadeřnic a kadeřníků, jako je Petra Měchurová, Martin Tyl, Misha Čadková, Mirka Myšička a Barbora H. Bezdíčková. Kadeřníci o tom samozřejmě neměli vůbec tušení, o to více byli překvapeni, když jim pod záminkou natáčení videa o tom, jak se připravují na znovuotevření svých salonů, byla puštěna děkovná videa od jejich zákazníků.

Emoce na sebe nenechaly dlouho čekat. Podívejte se na video, jak velkou váhu může mít v této těžké době nejen pro kadeřníky takové poděkování.

Reklama

Související témata:

Související články

Gerhard Matuschka, král českých kadeřníků

Do pražského Vlasového studia Ve Smečkách za ním za socialismu chodily zpěvačky, herečky i hlasatelky. Věděly, že je učeše podle posledních trendů a ještě se...

Výběr článků

Načítám