Hlavní obsah

V čem vyrazit na pláž? Vsaďte na volnou letní tuniku

Novinky, Linda Humlová

Tunika patří mezi vděčné kousky letního šatníku. Můžete v ní klidně vyrazit do města, ale hlavně si ji nezapomeňte přibalit do kufru na dovolenou. Uvidíte, že vám udělá velkou službu jak při cestě za osvěžujícím drinkem, na pláži, stejně tak i na výletě, když se vám nebude chtít pařit v kraťasech a tričku.

Foto: Archiv firmy

Tunika, Tchibo, 299 Kč

Článek

Také už si představujete, že jste na pláži, v ruce držíte exotický drink a nic vám nechybí? Přidejte k tomu ještě letní tuniku a budete mít i třešničku na dortu. Je totiž skvěle prodyšná, nikdy neškrtí a ochrání vaši pokožku před silným slunečním zářením. Jaké jsou letošní trendy?

Výšivky a krajka

Výšivky a krajky letos dominují snad každému kousku oblečení, jinak tomu není ani u tunik. Vyberte si splývavý střih přepásaný tenkou šňůrkou, který upozorní na pas, nebo zvolte tuniku se spadlými rameny a se splývavou sukní, která schová případné bříško.

Výšivky vyniknou nejlépe na bílých tunikách, navíc se tato neutrální barva hodí k jakýmkoli plavkám.

Foto: archiv firem

Tunika, Tchibo, 299 Kč.

Foto: archiv firem

Tunika, Tchibo, 299 Kč.

Foto: archiv firem

Tunika, Tchibo, 299 Kč.

Barevné varianty

Nebojte se sladit barvu tuniky s barvou vašich plavek. Zkombinovat můžete buď výrazně vzorovanou tuniku s jednoduchými plavkami, nebo si pořiďte jednoduchou jednobarevnou, která se hodí ke všem pestrobarevným plavkám.

Nezapomeňte, že by se barvy měly opakovat, aby výsledek působil sladěně a elegantně.

Foto: archiv firem

Tunika, Tchibo, 299 Kč.

Foto: archiv firem

Tunika, Tchibo, 299 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám