Hlavní obsah

The Fashion Awards 2021: To nejlepší z červeného koberce

V pondělí 29. listopadu se v londýnské Royal Albert Hall odehrál slavnostní galavečer London´s Fashion Awards 2021. V rámci něj se rozdávala ocenění významným osobnostem ze světa módy. Prohlédněte si, v jakých šatech dorazily celebrity na červený koberec.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Gabrielle Unionová

Článek

Ceny British Fashion Awards patří mezi nejprestižnější ocenění módního průmyslu. Každoročně se na slavnostní vyhlášení sjedou nejvýznamnější osobnosti v oboru, aby se dozvěděly, kteří vyvolení se stanou výherci zasloužených sošek.

Slavnostní ceremoniál byl věnován vzpomínce na návrháře Virgila Abloha, který předčasně zemřel v neděli 28. listopadu na agresivní typ rakoviny. Smuteční řeč přednesl britský herec a spekulovaný adept na příštího Jamese Bonda Idris Elba.

Největší životní milníky návrháře Virgila Abloha

Styl

Návrhářem roku se stal Kim Jones za svoji práci pro pánský segment značky Dior a dámský segment pro značku Fendi.

Z červeného koberce

Navzdory přetrvávající koronavirové pandemii nebyla na červeném koberci o celebrity nouze. Nejodvážnější a také nejzářivější róbu večera předvedla herečka Gabrielle Unionová, která vsadila na limetkově zelené šaty značky Valentino. Svůj outfit doslova korunovala vysoce vyčesaným drdolem, který nechal vyniknout nevšedně řešenému živůtku.

Mnoho přítomných dam tentokrát vsadilo na bílou barvu. Modelka a producentka Solange Smithová vsadila na klasický model od návrhářky Vivienne Westwoodové. Totožné ikonické řasené šaty si vybrala pro svůj svatební den herečka a zpěvačka Miley Cyrusová.

Módní ceny CFDA 2021: Nejzajímavější šaty večera

Styl

Po bílé sáhla také modelka Adriana Lima. Ve dvoudílném kompletu složeném z topu a dlouhé sukně s rozparkem nechala vyniknout svoji postavu.

Podobný model předvedla i oblíbená herečka Hannah John-Kamenová, která komplet doplnila o zajímavě řešenou vlečku v podobě bílé konstrukce.

Nepříliš povedený model pak vynesla talentovaná herečka a zpěvačka Priyanka Chopra. Komplet složený z květovaného overalu a vlečky ve stejném dezénu nepůsobil lichotivě a zpěvačku rozšiřoval.

Reklama

Související témata:

Související články

Co si obléknout na vánoční večírek

Koncem listopadu zpravidla startuje období firemních večírků. Pokud i vy máte před sebou společenské povinnosti, máme pro vás tipy na to, jak se obléknout...

Výběr článků

Načítám