Hlavní obsah

Svůdné spodní prádlo potěší ženy i muže nejen pod stromečkem

Novinky, Dana Sokolová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stále ještě nemáte dárek pro svého partnera či partnerku a chcete vsadit na jistotu? Pak vše co máte, vsaďte na kvalitní a sexy spodní prádlo. Pokud si muži netroufnou koupit přímo prádélko, pak ženu zaručeně potěší i krásnou noční košilkou, pyžámkem či župánkem.

Článek

Nakupovat prádlo pro ženy je mnohem složitější než je tomu naopak, ale o to si tohoto dárku ženy více cení. Asi nejtěžší je vybrat správný tvar, velikost i materiál podprsenky. Rozhodně nestačí zaměřit se pouze na velikost - tvar podprsenky totiž představuje to největší úskalí správného výběru.

Při výběru podprsenky je tedy třeba dobře okoukat, jakou velikost i tvar žena nejraději nosí a podle toho vybírat, případně si i vzít nějakou starší podprsenku s sebou do obchodu a poradit se s prodavačkou. V tomto směru je totiž lepší vsadit na jistotu.

U kalhotek výběr bývá jednodušší. "Štíhlým, vysokým, spíše chlapeckým postavám sluší hlavně kalhotky s nohavičkami, u žen s kulatějšími křivkami si šplhnete klasickým tvarem kalhotek, nebo takzvanými bikiny střihem, který má více vykrojené nohavičky a opticky prodlužuje nohy. Pro plnější tvary jsou pak vhodné kalhotky s vyšším pasem – v dobře zvoleném materiálu a střihu budou jednak slušet a také stahovat problematičtější partie," radí odborníci z Astratex.cz

Košilka i pyžámko také potěší 

Pokud si muž netroufne vybírat přímo prádlo, pak by měl raději vsadit na noční košilku, sexy pyžámko či erotické prádélko, které bývá svými střihy univerzálnější.

"Vhodné je zaměřit se na kousky, u kterých jsou velikosti označeny S, M, L. Tyto velikosti se dají lépe trefit a není potřeba řešit rozdíly mezi 36, 38, 40 nebo 42 a ještě v různých označeních každé země. Obecně se dá říct, že velikost S odpovídá velikosti 36 až 38 v českém číslování, velikost L je pak většinou něco okolo velikosti 44. Je ale vždycky lepší podívat se na konkrétní převodní tabulky jednotlivých výrobců. Mohou se bohužel velmi lišit," radí odborníci.

Velkou radost určitě udělají také sady, ty se dají buď rovnou koupit, nebo zkombinovat – podprsenka a kalhotky, nebo košilka a k tomu župan, nebo nějaké sexy prádlo a k tomu župánek. V takovýchto případech se nejvíc vybírá krajkové prádlo a různé saténové varianty košilek a župánků.

Dobrým tipem k nákupu může být i sportovnější prádlo nebo i bezešvé prádlo, které je také označováno jednodušeji S, M, L. Bezešvé prádlo má hlavně tu výhodu, že se skvěle nosí, nikde netlačí a je prostě téměř jako druhá kůže. Bezešvé prádlo se dobře přizpůsobuje postavě a dá se tak daleko lépe trefit velikost.

Jaké spodní prádlo je to nejlepší pro muže?

"Menším mužům sluší spíše slipy, které kvůli vykrojení dobře prodlužují nohy, pánové s kratší horní polovinou těla trupem pak ocení bokovky, které je opticky prodlouží. A ti vysocí mají celkem výhodu, hodí se na ně boxerky i trenýrky. Samozřejmě je ale přece jen důležitější spolehnout se na to, co partner rád nosí a podle toho vybírat. Pokud je zapřisáhlý fanda do boxerek, tak i když je třeba menší, tak do slipů ho asi nikdo nedostane a naopak," radí odborníci.

Nebojte se nakupovat spodní prádlo přes internet, některé lze objednat ještě 22. prosince, aby k vám do Štědrého dne dorazilo.

Reklama

Související témata:

Související články

Nejvýstřednější dámské spodní prádlo

Pokud hledáte nějaký sexy obleček, nebo neotřelý dárek pro partnerku, nechte se inspirovat tvorbou mladých designérů z celého světa. Není sice jisté, zda svou...

Světový hit: neviditelné kalhotky a slipy

Máte rádi svobodu bez jakéhokoliv omezení? Pak právě na vás mysleli výrobci velmi revolučního spodního prádla, jež se stává doslova hitem ve světě a vlastně...

Výběr článků

Načítám