Hlavní obsah

Šperk, dokonalý dárek pro zamilované

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Únor je díky svátku zamilovaných – Valentýnu – považován za měsíc lásky. Pokud se chystáte obdarovat partnerku něčím od srdce, vybrali jsme pro vás symbolické šperky, se kterými nešlápnete vedle.

Foto: archiv firmy

Souprava náhrdelník + náušnice od 41 200 Kč. Prodává Klenota

Článek

Šperky, stejně jako čokoládové pralinky či květiny patří mezi valentýnské klasiky. Obdarujte proto ženu něčím stejně tak krásným, jako je ona.

Náramky jsou jako stvořené pro ženy, které jsou zvyklé nosit šperky, tak i pro ty, jež si na ně naopak příliš nepotrpí. Právě těm vyberte nějaký decentní kousek na řetízku, který nebude překážet, ale přesto bude působit jako krásný detail na ruce nositelky.

V případě, že vaše žena nerada nosí náramky, můžete ji obdarovat krásným, jednoduchým řetízkem se vzkazem. Co třeba klíčem k vašemu srdci?

Foto: archiv firem

Náhrdelník, ALO diamonds, 59 549 Kč. Náramek z růžového zlata, Klenota, 5900 Kč. Náramek na černé šňůrce, ALO diamonds, 24 248 Kč. Náramek červená šňůrka, Alove, 4077 Kč. Prsten se srdcem, Klenota, 17 900 Kč

Milovnice trendů ocení robustnější pečetní prsteny, jež jsou výrazné, ale přesto šik. Nosí se na všech prstech a nejlépe vyniknou v kombinaci s jednoduchým oblečením.

Valentýnská inspirace aneb Čím udělat radost ženám o svátku zamilovaných

Styl
Foto: archiv firmy

Valentýnská kolekce od Tous. Ceny od 839 Kč

Vsadit můžete také na autentickou tvorbu českých návrhářů. Porozhlédnout se můžete v ateliérech Janji Prokić, Elišky Lhotské, Anežky Juhové či Lenky Kerlické, která tvoří pod značkou 27 Jewelry.

Zásnubní prsteny

Den svatého Valentýna můžete využít rovněž k zásnubám. Elegantní diamantový prsten je vždy sázkou na jistotu.

Vybírat můžete mezi nespočtem různých variant. Orientujte se podle barvy kovu, ale například i typu diamantů.

Jak vybrat ten pravý zásnubní prsten

Styl

Kromě klasických organických totiž existují i tzv. lab grow diamanty, jež vznikly v laboratořích. Jedná se o udržitelnou a dostupnou variantu, která je na první pohled k nerozeznání od klasických diamantů.

Všímejte si, jaké šperky vaše přítelkyně nosí a podle nich zvolte i barvu kovu prstenu. V případě, že si vaše milá na šperky nepotrpí, indicií může být například kování na kabelce
Foto: archiv firmy

Prsten, Klenota, 59 900 Kč

KVÍZ: Poznáte nejznámější tváře ze světa módy?

Styl

Recepty plné afrodiziak, které zpestří večer plný vášně

Recepty

Překvapení, která udělají mužům radost nejen o Valentýnu

Styl

Může se vám hodit na Zboží.cz: Prsteny, Náhrdelníky, Řetízky

Reklama

Související články

Co si obléknout na valentýnské rande

Svátek všech zamilovaných je tu. Také se ho chystáte společně se svou drahou polovičkou romanticky oslavit? Oslňte partnera v elegantním a svůdném outfitu.

Výběr článků

Načítám