Hlavní obsah

Simoně Krainové pomáhá k sexy postavě láska a cvičení

Simona Krainová patří mezi velmi žádané a vytížené modelky. Přestože se pyšní téměř dokonalou postavou, sama přiznává, že to není již v tomto věku zadarmo. Za krásným tělem stojí spousta odříkání a dřiny.

Článek

"Dříve jsem mohla sníst cokoliv a v jakémkoliv množství. Nyní se už musím víc hlídat a určitě si nedopřávám vše, na co mám chuť," prozradila Novinkám modelka.

S udržením postavy ji také pomáhá pravidelný pohyb a její současný partner o jedenáct let mladší hokejista Jirka Hudler, díky němuž přímo září štěstím.

Jelikož k oběma sport prostě patří, stali se tváří unikátního přístroje na posilování svalů Power Plate. Zařadili se tak mezi takové světové celebrity propagující tento přístroj jako je Madonna, Nicol Kidmanová, Kylie Minogue a Claudie Schifferová či Sting a Clint Eastwood.

"S tímto úžasným strojem jsem se seznámila díky svému trenérovi v Americe. Je to opravdu výborná věcička, cvičení na něm je velmi efektivní a jsem moc ráda, že ho od teď budu mít i doma," říká Krainová, jejíž přítel na přístroji cvičí spolu s dalšími hráči Detroitu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám