Hlavní obsah

Šaty z ráje, taková byla kolekce návrhářky Natali Ruden s názvem Eden

Novinky, lin

Ve středu 29. května představila návrhářka Natali Ruden svojí autorskou kolekci pojmenovanou Eden. Ta byla plná večerních rób, které předvedly nejznámější tuzemské modelky. Přehlídka se konala v unikátních prostorách pražského Preciosa Flagship Storu pod záštitou Ministerstva kultury České republiky.

Foto: archiv návrhářky (5x)

Kolekce Eden

Článek

Původem ukrajinská návrhářka Natali Ruden představuje každý rok unikátní kolekci šatů, které spojuje jedno téma. V minulých letech to byla například Asie či podmořský svět. Letos se návrhářce stala předlohou Rajská zahrada, proto kolekci pojmenovala Eden.

Ta byla plná metalických splývavých rób, které byly ozvláštněny zajímavě řešenými výstřihy v dekoltu i na zádech. Návrhářka představila i řadu šatů s květovaným potiskem v krátké i dlouhé variantě. Co se týče barevné palety, převažovaly metalické materiály a trendy oranžová barva.

Autorské modely předvedly přední české modelky – Andrea Verešová, Aneta Vignerová, Kateřina Kasanová, Monika Leová a letos úřadující Miss Czech Republic Denisa Spergerová a další významné modelky z České republiky.

Modelka Monika Leová v šatech Natali Ruden

Modelka Aneta Vignerová

Modelka Andrea Verešová

Návrhářka Natali Ruden

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související články

Ozdobte svůj účes trendy doplňky do vlasů

Chcete být trendy, ale máte omezený rozpočet? Pak vsaďte na nejrůznější nápadité doplňky do vlasů, které kralují letošní sezoně. Vyberte si mezi maxi sponkami,...

Výběr článků

Načítám