Hlavní obsah

Šatům na Zlatých glóbech dominovala růžová a vlečky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Nadčasová elegance, vypasované živůtky a vlečky ve stylu mořské víly. To byly hlavní trendy, které vládly módě předváděné v noci na dnešek na červeném koberci v Los Angeles, kam zamířily hvězdy na předávání Zlatých glóbů.

Foto: Profimedia.cz

Angelina Jolieová a Brad Pitt

Článek

Angelina Jolieová a Brad Pitt potvrdili svým oblečením během slavnostní ceremonie předávání Zlatých glóbů v Los Angeles pozici nejžádanějšího slavného páru v Hollywoodu. Jolieová zvolila tělo obepínající bílou saténovou róbu bez ramínek s akcentem červené na živůtku z dílny Versace; červená dokonale ladila k její rtěnce a kabelce. Pitt oblékl klasický smoking od Salvatora Ferragama.

Foto: Profimedia.cz

Heidi Klum

Foto: Profimedia.cz

Madonna

Zatímco Angelina Jolieová se podle módních kritiků oblékla ve stylu herečky, módní ikony a monacké kněžny Grace Kellyové s nádechem Marlene Dietrichové, herečka z televizního seriálu Taková moderní rodinka Sofía Vergaraová připomínala hollywoodskou herečku a playmate Jayne Mansfieldovou v tyrkysových šatech bez ramínek s vlečkou z dílny Very Wang a se šperky Harryho Winstona.

Charlize Theronová by mohla dělat záskok hvězdě stříbrného plátna Laně Turnerové v době největší slávy v róbě od Diora s výstřihem a vysokým rozparkem, zatímco Evan Rachel Woodová se proměnila v moderní Joan Crawfordovou v leskle zelených šatech Gucci Premiere.

Foto: Profimedia.cz

Charlize Theron

Foto: Profimedia.cz

Andie MacDowellová

"Tohle je dávný lesk Hollywoodu. Ještě nikdy jsme neviděli tolik rób a šatů ve stylu 40. let," řekl agentuře Reuters odborník na styl a televizní moderátor Sam Saboura. "Všechno je to ve stylu mořských víl a přesýpacích hodin," dodal.

"Spousta žen byla v růžové!" vypíchla další módní akcent letošního předávání Zlatých glóbů návrhářka Rachel Pallyová s odvoláním na šaty, které zvolily Charlize Theronová, Elle McPhersonová, Mary J. Bligeová, Octavia Spencerová, Natalie Portmanová, Sarah Paulsonová a Heidi Klumová. "Růžová je riskantní barva, protože často může vypadat jako příliš mladistvá nebo příliš roztomilá. Ale je skvělé vidět různé odstíny růžové, jako jsou jemné nádechy a pastelové tóny. Jsou hezké, aniž by byly přeslazené," dodala.

Foto: Profimedia.cz

Elle MacPhersonová

Foto: Profimedia.cz

Jessica Biel

Pastelové barvy budou podle Saboury velkým trendem nadcházejícího jara právě včetně jemných růžových a levandulových odstínů. Mnoho hvězd ale podle něj přeskočilo rovnou do podzimu 2012 a zvolilo tmavé, syté barvy.

Vergaraová, Freida Pintová, francouzská herečka Bérénice Bejová, Tilda Swintonová, Helen Mirrenová a Madeleine Stoweová sáhly po tmavě modrých nebo pavích odstínech. Burgundská červená a tmavě purpurová byly volbou Michelle Williamsové, Violy Davisové, Julianny Marguliesové, Emmy Stoneové a Tiny Feyové, zatímco po zelené sáhla Melissa McCarthyová, Laura Dernová a Kelly Macdonaldová.

Foto: Profimedia.cz

Reese Witherspoon

Foto: Profimedia.cz

Helen Mirren

"Trendem jsou také čelenky, ať už se vám líbí nebo ne," dodal Saboura s odvoláním na doplněk, který zvolila Theronová a Williamsová. "S filmy, jako je The Artist (Umělec) a nadcházející Velký Gatby je tohle začátek návratu stylu 20. let, s nímž se budeme setkávat," dodal.

Foto: Profimedia.cz

Natalie Portman FameFlynet

Foto: Profimedia.cz

Kate Beckinsale

Nicole Kidman, Keith Urban

Foto: Profimedia.cz

George Clooney a Stacy Keibler

Kate Winslet

Foto: Profimedia.cz

Salma Hayeková

Foto: Profimedia.cz

Harison Ford a Calista Flockhartová

Foto: Profimedia.cz

Mirander Kerr

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám