Hlavní obsah

Rozzařte ponurý podzim růžovým kabátem

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zapomeňte na černé a šedivé kabáty, které jsou na podzim a v zimě vidět na každém kroku. Překročte svou komfortní zónu a pořiďte si zářivě růžový kabát, který vám rozsvítí i ty nejošklivější dny. Sluší brunetkám i blondýnkám, navíc vás výrazně omladí.

Foto: Profimedia.cz

Vlevo a vpravo moderátorka Fearne Cotton, uprostřed blogerka Chiara Ferragniová

Článek

Nevíte, jaký odstín si vybrat? Máme pro vás několik návrhů.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: redaktorka Joanna Hillmanová, blogerka Olivia Kijo, vpravo návštěvnice Týdne módy

Světlý kabát

Bojíte se výrazných barev, nebo si myslíte, že vám nesluší? Vyberte si růžový kabát ve světlé variantě, který vás automaticky zjemní. Nosit ho můžete na mnoho způsobů, hodí se zejména k neutrálním barvám.

Foto: archiv firem

Zleva: Mango, 2999 Kč. Reserved, 1799 Kč. Mango, 2499 Kč

Kožíšek

Světle růžový kožíšek je stylový, navíc vám v něm nebude zima. Pokud nevíte, jak ho zkombinovat se zbytkem oblečení, pamatujte na zlaté pravidlo, že méně je více. Bohatě si vystačíte s černými slim kalhotami a motorkářskými botami, které rozbijí look plyšového medvídka.

Foto: archiv firem

Zleva: Stradivarius, 1399 Kč. Mango, 2299 Kč. Zara, 2599 Kč

Péřový kabát

Zatímco jedna žena by si nevzala tzv. péřovku ani na hory, jiná v ní přežije celou zimu. Pokud vás na kabáty neužije a radši si vychutnáváte teplo pořádně naducané péřovky, zkuste letos zainvestovat do té růžové. Působí roztomile a elegantně.

Foto: archiv firem, Novinky

Zleva: Mango, 2499 Kč. Mohito, 1699 Kč. Reserved, 1499 Kč

Výrazná fuchsiová

Fuchsiová barva sedne nejlépe ženám s hnědými vlasy. Pokud ještě žádný kabát ve výrazné barvě nemáte, pak věřte, že tento odstín si zamilujete. Dokáže totiž z každého outfitu vytvořit stylový look, navíc působí na opačné pohlaví velmi svůdně.

Foto: archiv firem

Zleva, Mango, 2299 Kč. Reserved, 1799 Kč. Reserved, 1299 Kč.

Foto: Profimedia.cz

Fotografka Zhanna Bianca

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám