Hlavní obsah

Módní prohřešky, kterých by se Pařížanky nikdy nedopustily

Novinky, Linda Humlová

Vybraný styl a šarm Pařížanek je známý po celém světě. Ostatní ženy se jimi snaží inspirovat, čtou o nich knihy a závidí jim jejich nenucenou eleganci a mladistvý vzhled. Chcete být jako ony? Stačí se řídit jednoduchými pravidly, jaké kousky do své skříně pustit a jaké nikoli. Co je pro Pařížanky módní tabu?

Foto: Profimedia.cz

Pařížanky jsou ztělesněním elegance.

Článek

Celosvětová módní ikona a jedna z prvních supermodelek, Ines De La Fressangeová, odhalila pro web Daily Mail tajemství francouzského šarmu. Přečtěte si o sedmi módních prohřešcích, kterých by se Pařížanky nedopustily za žádných okolností.

Sportovní boty na platformě

Ať už jsou botasky či tenisky na platformě jakkoli trendy, pokaždé platí za neohrabaný typ bot, navíc dělají nehezké nohy. A to i ženám, které se jimi normálně mohou pyšnit.

Culottes

Takzvaná culottes neboli kalhotová sukně sahající doprostřed lýtek je pro Francouzky dovolena pouze v jednom případě. A to, když se chtějí co nejrychleji a nenásilně zbavit svého partnera.

Foto: Profimedia.cz

Pařížanky platí za ztělesnění elegance.

Péřová bunda

Péřové bundy jsou povoleny pouze ve dvou případech. První je lyžařská péřová bunda, druhá pak tenounká péřovka, která se nosí pod zimní bundy z důvodu zateplení. Na normální nošení do města je bunda přísně zakázána, pokud tedy nechcete vypadat jako maskot výrobce pneumatik.

Crocsy

Obyčejné crocsy jsou výborným společníkem na zahradu nebo koupaliště, mezi městskou obuv rozhodně nepatří. Pokud holdujete této značce, zkuste se zaměřit na elegantní modely. Rozhodně ne na klasické nazouváky v pestrobarevných kombinacích.

Zářivé podprsenky

Pařížanky přímo nesnášejí neonové podprsenky, které jsou vidět. Pokud se chcete pochlubit svým spodním prádlem, volte jednoduché krajkové podprsenky bez kostic a k tomu obyčejné volné tričko. V ostatních případech jsou nevzhledná ramínka tabu.

Foto: Profimedia.cz

Pařížanky platí za ztělesnění elegance.

Tělové punčocháče

Je to velmi jednoduché. Stejně jako jsou vidět průhledná ramínka od podprsenky, stejně tak vám nikdo neuvěří, že máte sametové nohy. Tělové punčocháče a punčochy mají opravdu hodně daleko od toho, aby byly neviditelné, proto v zimních měsících spoléhejte spíše na jejich celočerné varianty.

Příliš mnoho kůže

Poslední rada na konec, nenoste příliš krátká trička a minisukně. Rázem tak povýšíte svůj styl o sto procent.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Sukně, bez kterých se letos neobejdete

Se vzrůstajícími jarními teplotami přichází čas sukní. Pokud pokukujete po nových kouscích, vyberte si takové, které unosíte napříč sezónami. Letošní rok se...

Výběr článků

Načítám