Hlavní obsah

Přivítejte léto svěžími barvami, šatník oživte žlutými tóny

Novinky, Jana Elfmarková

Slunce už nabralo na síle, je tedy na čase zařadit do aktuálních outfitů jeho neodolatelnou, léto evokující barvu. Zářivé odstíny žluté se zlatavými tóny nebo její signálně svítivé barvy, stejně jako měkce okrové a naoranžovělé variace, jsou aktuálními středobody módních kolekcí.

Foto: Archiv firem

Ať jste blondýna či tmavovláska, žlutá padne i vám, stačí si vybrat správný odstín (Zara, Mango, Topshop).

Článek

Pokud obvykle nemáte kuráž nosit podobně výrazné barvy, je načase to právě teď změnit. Minimálně v letních měsících je totiž žlutá doslova magnetem přitažlivosti, navíc si skvěle rozumí s opálenou pokožkou.

Foto: Archiv firem

Foto

Žluté tóny slaďte například s džínovinou. Výsledná kombinace působí ležérně a k oddychovým letním měsícům dokonale padne. Nezapomeňte ani na stylovou vůni v barvě slunce protknutou létem.

Foto: Archív firem

foto

Šaty ke kotníkům obsypané květy jsou ztělesněním letní pohody. Pokud jim vedle obvyklého romantického vzhledu chcete dodat elegantní šmrnc, zkuste je doplnit zlatými sandálky nebo pantoflíčky. Promění se v tak luxusní stylový kousek.

Foto: Archív firem

foto

Nemusíte ale zářit jako kanárek od hlavy až k patě. Maxišaty jsou sice krásnou podívanou, ne každá z nás je ale v takto výrazném tónu ocení. Svůj šatník můžete vyšperkovat i drobnějšími doplňky, sáhnout po sluncem inspirovaných kabelkách nebo páskových sandálcích.

Foto: Archív firem

foto

Pokud si žlutou chcete naopak naplno užít, pořiďte si supermódní vzdušné topy s volány, rozevláté sukně ve všech délkách, košilové blůzy z odlehčených materiálů přímo pulsující létem, nezapomeňte ani na kosmetiku.

Foto: Archív firem

foto

Líčení ve žlutých tónech je sice poněkud extravagantní, ale umí doplnit stylový plážový look. Ani plavky se totiž nevyhnou žluté mánii. Od citrónových po zlaté, všechny odstíny žluté jsou v kurzu.

Foto: Archív firem

foto

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám