Hlavní obsah

Předávání hudebních cen MTV se neslo ve znamení bizarnosti

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktuální ročník udílení hudebních cen MTV Video Music Awards zná své vítěze. Letošní rok zcela ovládl americký rapper Kendrick Lamar, který vyhrál mimo jiné i nejsledovanější kategorii - videoklip roku. Stejnou pozornost jako vítězové ovšem každoročně sklízejí i extravagantní modely, ve kterých se celebrity předvádějí. Kdo letos vsadil na klasiku a kdo svůj vzhled až příliš přepálil?

Foto: Profimedia.cz

Zleva: televizní hvězda Jenelle Evansová, hudebnice Diamond Whiteová, hudebník 21 Savage a modelka Amber Rose

Článek

Velkolepé show se zúčastnilo mnoho více či méně známých zpěvaček a zpěváků, kteří tuto událost využili k předvádění nejrůznějších módních výstřelků. Ostatně ke kreativitě MTV Video Music Awards přímo vybízí.

Co je moc, to je příliš

Akce se nese ve znamení vidět a být viděn. Upoutat pozornost za každou cenu se ale zpravidla nevyplácí. Příkladem může jít provokatérka a zpěvačka Nicky Minaj, která zvolila růžový latexový overal, který ukázal téměř vše.

Podobně na tom byla rapperka Remy Ma, které se poloprůhledný květovaný overal rovněž nezdařil. Špatným příkladem elegance se pak stala transgenderová modelka Gigi Gorgeous.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: transgenderová modelka Gigi Gorgeous, zpěvačka Nicki Minaj, rapperka Remy Ma

Dalším úletem večera se stal pruhovaný komplet zpěvačky Sophie Beemové, který působil jako vytržený z cirkusového pódia. Stejně tomu bylo i u (svatebního?) modelu hudebnice Lizzo, dress code nevychytal ani Gary Shirley, který se cestou z domova nejspíše nestihl převléci.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: zpěvačka Sophie Beemová, MTV star Gary Shirley, hudebnice Lizzo

Světlé momenty večera

Šanci provokovat využila patřičně modelka Hailey Baldwinová, která v rafinovaném overalu předvedla své dokonalé tělo. Ve flitrovaných koktejlkách pak zazářila Erin Limová, svůj outfit k dokonalosti dovedla modelka Alessandra Ambrossiová, která na sobě měla šaty a boty značky Balmain.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: modelka Hailey Baldwinová, televizní osobnost Erin Limová, modelka Alessandra Ambrosiová

K vidění bylo i mnoho zajímavých mini šatů. Nás očarovaly jednoduché smokingové mini, ale i ženské květované šaty s kamínky.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: modelka Joan Smallsová, herečka Hailee Steinfeldová, herečka Olivia Munnová

Některé dámy vsadily na kouzlo velké večerní a zpravidla nešláply vedle. Fialková róba s peříčky zpěvačky Lorde byla módními kritiky hodnocena jako jedna z nejvydařenějších. Co myslíte vy?

Foto: Profimedia.cz

Zleva: zpěvačka Julia Michaelsová, zpěvačka Lorde, modelka Alissa Violetová

Reklama

Související články

Inspirujte se letním šatníkem celebrit

Léto je v polovině a vám už docházejí nápady, co si obléknout na sebe? Inspiraci můžete nalézt u celebrit. Ty díky svým stylistům přicházejí stále s novými...

Výběr článků

Načítám