Hlavní obsah

Pravidla, která má muž dodržovat při nákupu spodního prádla pro partnerku

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pěkné spodní prádlo může být vhodným dárkem pro partnerku k narozeninám, stejně jako třeba pod vánoční stromeček. Aby ale udělalo opravdu radost, je třeba při jeho výběru dodržovat určitá základní pravidla.

Foto: Profimedia.cz

Snaha se cení, ale ne vždy se může muž při volbě spodního prádla pro partnerku strefit do jejího vkusu.

Článek

Koupí spodního prádla nelze nic pokazit, řekne si možná nejeden muž. Většinou je to pravda, někdy se ale stane, že takový dárek žena neocení, v horším případě se kvůli němu dokonce urazí.

Aby se tak pokud možno nedělo, je vhodné, aby muži při jeho výběru dodržovali pár jednoduchých pravidel. Jak uvádějí redaktoři serveru Askmen, kteří základní přehled takových pravidel sestavili, budou-li se jimi pánové řídit, bude spokojenost jistě na obou stranách.

Dárek pro ženu, ne pro muže

Základní chyba při výběru bývá v tom, že muž vybírá podle svého vkusu, ne ženina. Mnozí pánové si při volbě spodního prádla plní tajné fantazie. Jednoduše chtějí, aby partnerka vypadala podle jejich představ.

To je sice chvályhodné, ale v takovém případě hrozí velké riziko, že žena takovou snahu nedocení. Perfektní spodní prádlo totiž nemusí být podle žen sexy, jde o to, aby bylo hlavně pohodlné a aby se v něm žena cítila dobře.

Vhodná velikost je základ

Dalším důležitým bodem, který zaručí případný úspěch, je správná velikost. Rada je v tomto případě jednoduchá. Když nebude partnerka doma, je vhodné zjistit, nejen jaké značky nosí, ale především velikost. V daném obchodě pak bude jednodušší vybrat něco, co jí padne.

Vsaďte na kvalitu

Když už se muž rozhodne koupit spodní prádlo, neměl by na něm šetřit. Nemusí pořizovat elegantní kousky za statisíce, ale ani „bombarďáky” za pár korun.

Dárkové balení

Jakýmsi nepsaným pravidlem některých stylistů a módních odborníků bývá názor, že spodní prádlo by se nemělo darovat jen tak v nějaké tašce. Jedná se prý o natolik osobní záležitost, že si zaslouží i elegantní balení. Popusťte tak uzdu tvořivosti a zkuste dárek elegantně obalit, sázkou na jistotu je pak volba profesionální balicí služby.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Spodní prádlo z pohledu dějin

Byl to rozhovor dramatický, leč pro dnešní ucho poněkud zmatený. První služebník v šestnáctém století oznamoval v díle Johna Webstra Vévodkyně z Amalfi...

Výběr článků

Načítám