Hlavní obsah

Podzimní móda podle Melanie Trumpové

Novinky, lin

Milovnice vysokých podpatků a luxusní módy Melania Trumpová je v roli první dámy Spojených států amerických již nějaký ten pátek. Oproti svým předchůdkyním sice nepatří mezi nějak výrazné osobnosti, nicméně jedno se jí upřít nedá - cit pro módu. Prohlédněte si s námi její podzimní garderobu.

Foto: Profimedia.cz

Melania Trumpová

Článek

Osmačtyřicetiletá bývalá modelka pocházející ze Slovinska měla k módě vždy blízko. Po pasování do role první dámy se její šatník stal ale ještě více elegantním a - přiznejme si to - i konzervativnějším.

Ačkoliv si Melania prošla již pár módními přešlapy, v zásadě si drží svůj jednoduchý, prudce uhlazený a nadčasový styl, který vždy nezapomene ozvláštnit luxusními lodičkami na podpatku, nejčastěji značky Christian Louboutin. Právě ty poznáte podle ikonické červené podrážky, díky níž značka proslula.

Foto: Profimedia.cz

Při příležitosti halloweenských oslav si Melania oblékla žlutý kabát značky Bottega Veneta.

Šatník první dámy obohacují ti nejznámější módní návrháři. Nejčastěji se ale samozřejmě jedná o ty americké, v čele s Ralphem Laurenem, Michaelem Korsem či Tommym Hilfigerem. Nevyhýbá se ale ani evropským návrhářům, mezi které patří například Christian Dior či Bottega Veneta.

Naopak šaty od návrhářů Marca Jacobse, Dereka Lama, Toma Forda a Philipa Lima na Melanii nejspíše nikdy neuvidíme. Všichni tito návrháři totiž odmítli Melanii šatit poté, co prohlásili, že nesouhlasí s politikou Donalda Trumpa.

Foto: Profimedia.cz

Při návštěvě Paříže u příležitosti stého výročí první světové války si oblékla šaty i kabát značky Dior.

Co se týče podzimního šatníku první dámy, Melaniiným osvědčeným trikem je jednoduchý černý základ, který se pokaždé snaží rozbít zajímavým barevným kabátem. Ve svém šatníku má mimo jiné i kousky ve žluté, červené, oranžové, ale i růžové barvě. Často také sahá po klasických vzorech. Nejčastěji je to tartanová kostka či kohoutí stopa.

Při důležitějších událostech pak sází na monochromní look, který se skládá z vícero oblečení, které je sladěno tón v tónu. Příkladem může být outfit složený z šedých šatů a šedého kabátu, které si Melania oblékla na oslavy stoletého výročí ukončení první světové války.

Foto: Profimedia.cz

Při příležitosti oslav Díkuvzdání si oblékla kabát značky Dior a vysoké kozačky na podpatku firmy Christian Louboutin.

Foto: Profimedia.cz

Detail kabátu

Foto: Profimedia.cz

Melania u slavnostního předávání vánočního stromu v kabátu značky Michael Kors.

Může se vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám