Hlavní obsah

Oživte svůj zimní šatník barevným kabátem

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že zima a móda nejdou dohromady? Omyl! Je jen třeba vystoupit ze své komfortní zóny a nahradit svou oblíbenou, avšak nudnou péřovku zářivým kabátem nebo třeba bundou. Nechte se inspirovat světovými celebritami a rozzařte české ulice i vy.

Foto: Profimedia.cz

Momentka z Pařížského týdne módy

Článek

Pošmourné podzimní a zimní počasí si žádá pořádnou nálož energie a barev. Zapomeňte proto letos na černou a šedou barvu a pořiďte si něco opravdu zářivého, co vám zlepší náladu a nabije na celý den.

Pokud se chystáte ke koupi nového zimního kabátu, vsaďte na jednoduché rovné střihy. Trendy jsou také oversized kabáty, umělé kožíšky a naducané péřovky ve výrazných barvách. Co se týče trendů, nejvíce frčí kabáty v červené, vínové, světle růžové a hořčicově žluté barvě, ale třeba i zářivě zelené.

Stejně jako každý rok ale neuděláte chybu, pokud si pořídíte nadčasový kousek v béžové barvě. Vzory jsou v obchodech k vidění čím dál tím méně, ale pokud opravdu zapátráte, možná ulovíte zajímavý kousek s kostkovaným vzorem nebo třeba tzv. kohoutí stopou.

Podívejte se, jak barevné kabáty a bundy nosí celebrity, a inspirujte se nejen jejich módním stylem, ale také odvahou, díky které se s barvami nebojí experimentovat.

Foto: Profimedia.cz

Právnička Amal Clooneyová

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Rita Ora

Foto: Profimedia.cz

Britská vévodkyně Kate

Foto: Profimedia.cz

Modelka Gigi Hadidová

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Lady Gaga

Foto: Profimedia.cz

Modelka Elsa Hosková

Foto: Profimedia.cz

Modelka Kendall Jennerová

Reklama

Výběr článků

Načítám