Hlavní obsah

OBRAZEM: Co si obléknout na poslední letošní party

Právo, Jana Tomsová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Silvestr trávený v nejužším kruhu rodiny nebo někde na náměstí nás asi těžko donutí myslet kromě jídla a pití také na oblečení. V ostatních případech je to ovšem výzva pro rozličné úlety, jiné samozřejmě ve společnosti přátel, na diskotéce nebo v nóbl podniku.

Článek

Veselit se na povel pochopitelně dost dobře nejde. Nicméně když je člověk spokojen se svým vzhledem, a ke všemu ho ještě ocení někdo jiný, úplně bez nálady snad do nového roku vstoupit nemůže. Prostředků, jak to celkem bezbolestně dokázat, je dost.

:.Deny Rose, top 2150 Kč :.Neckermann, tričko 649 Kč, legíny 399 Kč, kotníčkové boty 999 Kč

Přednost mají živé barvy kombinované s klidnějšími. Černá sice není vyloučena, ale od spojování se smutkem by ji měly oprostit vtipné a výrazné potisky, zdobení flitry i odvážný střih.

:.Denny Rose, 2250 Kč

:.Michaela Bakotová, náhrdelník 1050 Kč

Požadavek lesku je pravděpodobně vyvolán touhou po zářivější budoucnosti. Tak se nablýskejme od hlavy k patě.

:.OP Prostějov, 1980 Kč

:.Bandolera, 960

:.Jablonex, barevný náhrdelník 952 Kč

Určitě obstojí dlouhé svetry, halenky a tuniky s legínami. Pozornost upoutají barevné i nápadně vzorované punčochy. Kromě bižuterie se dají na zdobení použít peříčka a textilní nebo umělé květiny.

:.Neckermann, tunika 349 Kč, kozačky 1349 Kč

:.Denny Rose, 2900 Kč

:.Bonprix, minišaty 599 Kč

Zapomeňme na dlouhé úvahy o vhodnosti toho či onoho pro určitý věk. V poslední době se často na silvestrovskou party vyhlašuje nějaké téma. Není důvod, proč se tomuto příspěvku k zábavě vyhýbat z obavy, že se zesměšníme. Je přece silvestr, ne?

Reklama

Související témata:

Související články

Módní doplňky dodají i fádnímu outfitu šmrnc

Nápadné barevné doplňky budou kralovat módním trendům na nadcházející zimní sezónu. Tlumené barvy, mezi nimiž vedou šedá, černá, béžová, odstíny bílé, karamel,...

Módní výstřelky a trendy do tělocvičny

Rozhodnutí brát cvičení vážně, a ne o něm pořád jen mluvit, je zapotřebí odměnit. Nikoli ovšem posledním dortíčkem na rozloučenou se špatnou životosprávou,...

Móda ženu potěší nejen pod stromečkem

Po pravdě řečeno, kupovat dárek ženě je také dost zapeklitá záležitost. Proto náměty na něco nového do šatníku, prádelníku, botníku či šperkovnice berte jenom...

Slavnostní oblečení pro vánoční svátky

O vánočních svátcích máme ojedinělou příležitost vidět pohromadě svou rodinu, ale také příbuzné a další přátele. A proč se tedy neukázat v tom nejlepším...

Výběr článků

Načítám