Hlavní obsah

Nejdražší kabelka na světě v sobě ukrývá přes dva tisíce diamantů

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Světoznámý japonský návrhář Ginza Tanaka představil na klenotnickém festivalu v Londýně nejdražší kabelku na světě. Hodnotu má asi milión liber a při výrobě byla použita platina a přes dva tisíce diamantů. Aby si žena kabelku opravdu užila, lze jednotlivé díly sundat a použít je i jako jiný módní doplněk, např. náhrdelník či brož.

Foto: Profimedia.cz

Nejdražší kabelka na světě za téměř 30 miliónů korun

Článek

Ženy především ocení univerzálnost kabelky. Např. pásek je zdobený diamanty a lze jej odpojit a použít také jako náhrdelník či náramek. Sundat z kabelky je možné i nejexkluzivnější ze všech drahokamů - osmikarátový diamant ve tvaru srdce, který poslouží i jako brož.

Luxusní kabelka má hodnotu přes třicet miliónů korun a v současnosti putuje po britských VIP buticích, kde je vystavována. Autor již také oznámil, že ve velmi brzké době bude kabelka nabídnuta k prodeji.

Reklama

Související témata:

Související články

Diamantový Mercedes

Tuning automobilů se může týkat motoru, karoserie či interiéru. Základem je však pořádný lak. Některé exkluzivní firmy si myslí, že vrcholem všechno...

Mobil posázený diamanty stojí 8,5 miliónu korun

Luxus vtrhl i do světa mobilních telefonů. Na světě je přístroj, který má tlačítka posázená pravými diamanty. S názvem Černý diamant je připraven do prodeje...

Výběr článků

Načítám