Hlavní obsah

Nechte se inspirovat módním stylem vždy elegantní Olivie Palermové

Novinky, Linda Humlová

Herečka a modelka Olivia Palermová je jednou z nejuznávanějších módních ikon současnosti. Není se čemu divit. Její vytříbený vkus je známý po celém světě a můžeme vás ujistit, že ať už ji potkáte na módním galavečeru, nebo na procházce po New Yorku, vždy bude vypadat naprosto dokonale.

Foto: Profimedia.cz

Vždy stylová Olivia Palermová

Článek

Co dělá Oliviin šatník tak jedinečný? Je to zejména hra s materiály, barvami a doplňky. Její styl je elegantní, ale vždy obsahuje zajímavý detail navíc, který zaujme na první pohled. Ostatně, podívejte se sami.

Univerzální béžová

Béžová barva je v kurzu. Vyhrát si s ní můžete na nepřeberné množství způsobů. Vždy bude elegantní a bude ladit s vaší pletí. Nám se nejvíce líbí béžový svetr oblečený pod černou nebo rovněž béžovou vlněnou vestou. Sladit ho ale můžete téměř k čemukoli, od sukně po kožené legíny.

Foto: Profimedia.cz

Olivia Palermová ví, jak nosit a ladit béžové kousky ze svého šatníku.

Kůže

Ozvláštněte svůj šatník díky koženým a koženkovým kalhotám. Vypadají naprosto fantasticky v kombinaci s huňatými svetry, či naopak seriózní bílou košilí. Pokud vás trápí silnější stehna a větší hýždě, nebojte se je obléknout po šaty nebo k oversized svetrům.

Další variantou je také koženková sukně do pasu. Ta schová případné nedokonalosti, a navíc zvýrazní pas. Vyzkoušet můžete pouzdrovou variantu i sukni střiženou do áčka, ta sluší všem!

Foto: Profimedia.cz

Olivia Palermová má v oblibě kožené sukně i kalhoty.

Barvy

Rozzařte sychravé počasí barvami. Letos jsou opravdu v kurzu. Kromě trendy červené můžete vyzkoušet i Oliviinu oblíbenou oranžovou, která vás nechá opravdu vyniknout!

Foto: Profimedia.cz

Herečka se nebojí ani výrazných barev.

Foto: Profimedia.cz

Olivia Palermo

Výrazná sukně

Nosíte ráda sukně a šaty? Tak je zkuste zařadit i do zimního šatníku! Stačí si vybrat dlouhou sukni se zajímavým vzorem a k ní sladit teplý svetr s dlouhým rukávem. Nebo ho obléknout rovnou přes šaty áčkového střihu.

Foto: Profimedia.cz

Olivia Palermo

Výrazné doplňky

Černou kabelku má doma snad každá z nás. Tu ale Olivia moc často nenosí. Proč? Černé kabelky sice splynou s každým druhem oblečení, ale moc šmrncu nepřidají. Naopak barevné kabelky dokážou rozzářit i sebejednodušší outfit. Ideální doplněk do zimy, kdy se máme tendenci zahalovat jen do černých a šedých kabátů.

Foto: Profimedia.cz

Olivia Palermová a její barevné kabelky

Foto: Profimedia.cz

Olivia Palermo

Za velké a výrazné brýle můžete schovat unavené oči, ale i neočekávanou kocovinu. Klasiku v podobě černých skel i obrouček můžete občas vyměnit i za hravé brýle s ozvláštněnými či barevnými obroučkami.

Foto: Profimedia.cz

Olivia Palermo

Foto: Profimedia.cz

Olivia Palermová se nebojí ani netradičního pojetí brýlí a hrdě je nosí.

Foto: Profimedia.cz

Olivia Palermo

Reklama

Související články

Výběr přehlídek z newyorského týdne módy

Fashion Week v americkém New Yorku je obecně považován za jeden z nejvýznamnějších. Po Londýně, Miláně a Paříži je totiž jediným významným týdnem módy, který...

Výběr článků

Načítám