Hlavní obsah

Náušnice se střapci, horký hit letošního léta

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výrazné náušnice jsou trendy. Letos navíc zažívají velký návrat ty se střapci. Není divu. Stačí si sepnout vlasy do nízkého culíku, vzít si jednoduchý top, přihodit pár ´střapatých´ náušnic a vypadáte jako z módního žurnálu.

Foto: Archiv firem

Zleva: Mango, 299 Kč. Mango, 299 Kč. Zara, 399 Kč

Článek

Sháníte cenově dostupný doplněk, který dodá kouzlo jednoduchému outfitu? Pak sáhněte po módních náušnicích se střapci. Obchody jich nabízejí nepřeberné množství!

Elegantní

Na denní nošení si vystačíte s jednoduchými peckami nebo perličkami, ale večer chcete být za opravdovou dámu? Pak se porozhlédněte po elegantních kouscích v základních barvách.

Skvěle vypadají tělové (nude) nebo klasické černé. Pro dokonalý „wow efekt” zvolte třásně doplněné kamínky nebo kovovými elementy, nezapomeňte na výraznou rtěnku.

Foto: Archiv firem

Zleva nahoře: H&M, 299 Kč. Mango, 299 Kč. Zara, 399 Kč. Mango, 299 Kč. Mango, 299 Kč. Mango, 499 Kč

Barevné

Barevné střapaté náušnice se k létu skvěle hodí. Můžete je sladit ke stejně barevným šatům, perfektního looku dosáhnete, i když si je vezmete k obyčejné jednobarevné košili. Uvidíte, že vám rozzáří obličej.

Foto: Archiv firem

Zleva nahoře: Zara, 399 Kč. Bershka, 249 Kč. Lindex, 199 Kč. Mango, 299 Kč. Answear, 299 Kč. Lindex, 199 Kč

Etno

Ujíždíte na hravém etno stylu nebo zkrátka milujete rozevláté šaty a vítr ve vlasech? Pak nezapomeňte na nejrůznější podoby náušnic s korálky, které skvěle doplní váš styl a dodají pocit, že jste na dovolené třeba v dalekém Peru, kde podobné náušnice přímo milují. Navíc, čím delší střapce, tím více docílíte tzv. labutího krku.

Foto: Archiv firem

Zleva: Answear, 69 Kč. Zara, 399 Kč. Lindex, 349 Kč. Zara, 399 Kč. Marks & Spencer, 499 Kč

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související články

Objevte kouzlo dřevěných šperků a doplňků

Dřevo je v módě. Vyrábí se z něj šperky, hodinky i různé nevšední dárkové předměty a vychytávky. Dřevěné doplňky přitom nenosí jen hipsteři, ale také lidé...

Léto ve znamení jemných a barevných šperků

Ženy se od nepaměti zdobí nejrůznějšími druhy šperků. Nezáleží ani tak na tom, jestli se jedná o bižuterii nebo drahý kov, ale na tom, aby se nám šperk líbil....

Výběr článků

Načítám