Hlavní obsah

Naučte se s námi doma sambu, tanec s erotickým nábojem, pod vedením Marka Dědíka

Samba je považována za jeden z nejerotičtějších tanců na světě. Naučit se ho přitom nemusí být vůbec složité. Zvlášť pod vedením oblíbeného českého tanečníka, ale také tanečního lektora Marka Dědíka. Společně s ním jsme pro vás připravili lekci základních kroků.

Taneční lekce samby s Markem DědíkemVideo: Novinky

 
Článek

Existuje mnoho druhů samby, ovšem jedno mají společné, a to rytmus, který se odehrává ve 2/4 nebo 4/4 taktu, a pak také typický houpavý pohyb, vycházející z nártů a pokračující pokrčováním a napínáním kolen. Zvýrazňují se tak dráždivé pohyby pánve a kyčlí.

Pro sambu je dále typická hra ramen – pohyb paží dotváří jejich siluetu.

Pomocí tohoto tance lze i velmi dobře tvarovat postavu a hubnout. Podle tanečnic se vám vytrénují lýtkové svaly, zpevní zadeček i stehna a zároveň dokonale vytvaruje pas.

Naučte se doma základy tohoto smyslného tance

Tanečník Marek Dědík se svou taneční partnerkou vás naučí několik základních kroků a figur, které ve výsledku utvoří velmi krásný tanec, který vám vykouzlí úsměv ve tváři.

Tancování s Markem Dědíkem je totiž vždy velká zábava. Jeho taneční kurzy latinsko-amerických tanců pro ženy tzv. Latino Ladies patří mezi nejvyhledávanější taneční kurzy a kempy vůbec.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám